O închinăciune ce este bazată pe învăţături omeneşti nu e acceptată de...
Autor: Victor Kloes  |  Album: Închinarea creştină  |  Tematica: Adevăr
Resursa adaugata de floridinmaracineni in 27/11/2015
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 1 vot
O închinăciune ce este bazată pe învăţături omeneşti nu e acceptată de Dumnezeu oricât de emoţionantă, estetică sau impresionantă ar fi.
Mare adevăr!! O învăţătură bazată pe învăţ. omeneşti, a adus biserica unde este. Asta nu înseamnă, că nu trebuie viaţă pusă în practică, dar mai întâi trebuie Isus şi apoi viaţa de biruinţă practică este o frumuseţe,nu pentru că noi facem ceva ci pentru că Isus a făcut. Pentru că Isus era pe primul loc în viaţa primilor creştini, eii trăiau în invăţătura apostolilor, legătura frăţească, frângerea pâini şi rugăciuni. Toate le-au dat peste cap oameni. Se mai continuă cu rugăciuni de...cereri..., cina Domnului când sântem vrednici,!!??(deşi noi fără crucea Lui nu sântem vrednici niciodată ) legătura frăţească, este după cât avem învăţătura apostolilor în noi. Fără temelia adevărului, biserica Domnului este risipită pe toate dealurile ca o turmă fără păstor. Fiecare vede că altul este vinovat. Iar asta înseamnă că lipseşte Harul, iar oameni se judecă unul pe altul, continuând să plângă tot după reguli şi învătături omeneşti. Închinarea nu este a cânta s-au a-L lăuda pe Domnul, închinarea este unirea dintre Duhul Lui şi duhul omului într-unul. Cântarea şi lauda pot să ne ducă în închinare, dar nu sânt închinare. Fiţi binecuvântată soră Florica, mult, mult. Vă mulţumesc pentru susţinere.
Adăugat în 27/11/2015 de Maria18
..o inchinare bazata pe invataturi omenesti nu este inchinarea in numele si spre slava lui Dumnezeu .Nu este biserica lui Dumnezeu!
Adăugat în 28/11/2015 de sanda_tulics
Statistici
  • Vizualizări: 1770
  • Comentarii: 2
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni