Marturisire
Autor: MP-Pedross  |  Album: fara album  |  Tematica: Experiente cu Dumnezeu
Resursa adaugata de petrumihai_psvp1 in 14/11/2011
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 1 vot

Ar fi multe de scris dar încerc sa fiu scurt.  

Dumnezeului cel viu, Tatal, am cerut prin Isus Cristos să se atinga de fata mijlocie care era la spital în Austria. A trimis Mangaietorul si s-a vindecat.
In 14.02.2010 fata cea mai mica nascuta la 25 de saptamâni trebuia sa fie operata la ochi. A fost cu masca de oxigen aproape trei luni. Erau afectati ochii (imi cer scuze nu stiu sa ma exprim medical) ceva la ochi din cauza oxigenului care a fost administrat in cele 3 luni). Eram la serviciu si m-a sunat sotia ca micuta noastra este pregatita pentru operatie, m-am cutrermurat; am strigat catre Domnul: Ce fac Doamne, Dumnezeul meu? Prin Fiul tau Isus Cristos cer ca tu Sa ma înveti ce trebuie sa fac. TU sa lucrezi, pentru ca Tu esti acela care vindeci. Dupa cinci minute o sun pe sotia si ii spun: NU SEMNEZI NIMIC! Opreste-i si asteapta panä vin eu la spital!!! Eram cam la vreo 80 de kilometri. Frati crediciosi, nu m-a interesat câti erau în salon la spitalul Sankt Pölten Austria, la salonul de prematuri nascuti, am luat-o pe micuta mea în brate cu BIBLIA sub capusorul ei, am îngenuncheat împreuna cu sotia, am strigat catre Domnul sa se atinga de pruncul pe care EL ni l-a dat, sa o vindece. A durat un timp rugaciunea. Doctorii ne-au spus: Va mai lasam sa vă gânditi. Era intr-o vineri iar luni trebuia sa fie operata. Impreuna cu sotia ne-am vorbit ca nu se va face nici o opertie caci DUHUL lui Dumnezeul a vindecat-o! Frati credinciosi, mă sună sotia; au venit sa o duca la operatie. Si sotia a zis: Nu mai are nimic, si eu nu semnez pânä nu verificati incă odata. Vine DOCTORUL SPECIALIST, toți mirati. Cum??? Nu se poate !!!???? Vin mai multi doctori. 
Doctorii spun sotiei: Doamna!!! De vineri si pâna azi adica luni, sunt 3 trei zile. Dupa statisticele noastre ar fi trebuit sa fie mult mai extins, dar nu numai ca s-a oprit dar ne arata ca se si retrage.        
Frati credinciosi, acela este Domnul Domnilor și Numele lui este Isus Cristos din NAZARET, DUMNEZEU. ALELUIA.
Eu merg pe la multe culte religioase si nu vad nici o diferenta.Toti se roaga în aceeasi directie. Dar cel mai important este sa facem ce spune scriptura.
1Ioan 5:12-15 Toata Dumnezeirea sa fie cu voi si în tot locul! Amin! MP


slavă Domnului pentru vindecările pe care prin milă şi dragoste le săvârşeşte!
fiţi binecuvântat cu întreaga familie
harul şi pacea Domnului să vă fie înmulţite!
Adăugat în 14/11/2011 de floridinmaracineni
Statistici
  • Vizualizări: 2126
  • Export PDF: 2
  • Comentarii: 1
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni