Si nu era putin
Autor: Ciprian Muresan  |  Album: Marturi adunate de la fratele Teo.  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de MihailCiprianMuresan in 10/11/2016
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 3 voturi

Am ales sa scriu o marturie, nu a mea personala, ci a unui frate scump, drag mie. Numele lui este Teo Fechete. Nu as vrea sa scriu facand reclama fratelui, macar ca ar merita, ci mai degraba sa impartasesc din lucrurile bune si ziditoare care le are. Astazi l-am sunat, ca de obicei, vorbim prin telefon diferite subiecte din Biblie la care cugetam. Vorbim pe rand, si cand  vorbeste fratele Teo, in adevar ma zidesc, dar nu dintotdeauna a fost asa, insa in ultima vreme am vazut cum Domnul ii da  descoperire din Cuvant, si am observat ca imi vorbeste Domnul in nenumarate ocazii, la lucruri care ma framanta si pe care nu le-am spus nimanui, dar din cugetarile pe care mi le destainuie, eu am o masa bine incarcata si gustoasa, simt ca fac parte dintr-un trup. Astazi am vorbit cu frateleTeo iarasi, si mi-a spus ca a fost la seara de rugaciune aseara (marti), si in timpul rugaciunii, dupa ce a fost o prorocie, imediat dupa, fratele Teo a vazut deslusit o vedenie. I s-a aratat o teava prin care curgea untdelemn de culoare galbuie, si cadea jos pe pamant, si nu era putin untdelemnul care curgea, era mult, si curgea si curgea, si atunci fratele Teo a intrebat pe aceasta persoana care tinea aceasta teava in mana: De ce lasi acest untdelemn sa cada jos si sa se risipeasca? Iar un glas i-a raspuns: "Pentru ca nu am gasit vase curatite in care sa il torn". Dupa rugaciune, fratele care conducea rugaciunea a intrebat daca a mai fost ceva in afara de prorocie, insa fratele Teo nu a vrut sa spuna nimic, pentru ca simtea prejudecatile care or sa ii  fie aruncate din nou, si intristat si suferind a tacut. Mi-a zis mie, iar eu am hotarat sa scriu experientele fratelui Teo, fiindca sunt multe, sunt clare, sunt cu Da si Amin, si asta m-a intarit si mai mult cu atat mai mult cu cat in urma cu 3 saptamani mi-a spus un vis pe care l-a avut cu acela care avea sa iasa presedinte al Americii, iar astazi dimineata am vazut implinirea acelui vis, s-a implinit intocmai cum i-a aratat Domnul, ba inca  are legatura si cu tara noastra, dar nu am sa scriu asta acuma. De ce fratele Teo, de ce am ales sa scriu acestea? Si daca ar mai fi 10 ca Teo, si despre ei as scrie. Daca de cele mai multe ori se scriu despre oameni sfinti care sunt plecati, de ce nu am scrie si despre oameni sfinti care sunt in viata? Demult mi-am pus in inima cuvintele lui David care zic: "Sfintii care sunt in tara, oameni evlaviosi, sunt toata placerea mea" Ps 16:3, si acum ma bucur in Domnul ca in sfarsit am aceasta frumoasa ocazie sa gasesc oameni sfinti, oameni evlaviosi.

De mare folos pentru noi, cititorii să citim și astfel de lucrări, slavă Domnului.
Mă întristez atunci când aflu despre vase de lucru ale Domnului care nu sunt credibile... Domnul să dea mângâiere acestui frate și putere pe cale. Cugetând la mărturia dumneavoastră frate, mi-am amintit și eu de o bună prietenă de=a mea dințară pe care Domnul a folosit-o în primii mei ani de întoarcere la Dumnezeu și într-adevăr, deși nu-i spuneam ei totul Domnul lucra cu descoperiri și atunci când o sunam primeam răspunsuri clare și mare zidire. De asemeni mi-am amintit de o soră vas de lucru din zona Argeșului care datorită faptului că doar ea era pocăită și restul familiei duceau o viață murdară cei din biserica ei nu i-au acceptat lucrările dar azi, Domnul o folosește cu putere în alte moduri, pentru alte suflete de departe...
Frumoasă mărturie frate, și foarte îmbucurătoare gândind la slujitorii Domnului de pretutindeni, fiți binecuvântat.
Adăugat în 10/11/2016 de floridinmaracineni
Fratele Teo, nu este un vas de lucru, dar Domnul ii arata multe vedenii, iar in lucrari de credinta, chiar vindecari de cancer, Dumnezeu a marturisit in dreptul rugaciunilor lui. Fratele Teo, de la ortodocsi a venit la noi la penticostali, si perioada dragostei dintai l-a facut sa treaca peste multe sabloane de care te lovesti intre noi. Desigu nu are vreo pregatire anume, e muncitor zilier, aici in Irlanda, n-are nici o vorbire elocventa, nu a studiat arta elocintei, nu este oratoru, dar unele vorbe pe care i le descopera Domnul au putere, si sunt taioase, iar asta nu e deloc comfortabil. Pentru mine acest frate este un sfant, si un om de la care am ce invata.
Adăugat în 10/11/2016 de MihailCiprianMuresan
Statistici
  • Vizualizări: 1265
  • Export PDF: 1
  • Comentarii: 2
  • Gramatical 1
  • loredanam  E corecta gramatical

    Gramatical 1 0
  • Diacritice 1
  • loredanam  Fara diacritice

    Diacritice 0 1
  • Conținut complet
Opțiuni