Iulian
Autor: Contra Curentului  |  Album: Contra Curentului  |  Tematica: Homosexualitate
Resursa adaugata de victor_802006 in 20/09/2015
    12345678910 0/10 X
Sursa originală: www.contracurentului.com

Este destul de greu să-ţi faci public trecutul. Am treizeci de ani şi am scăpat de homosexualitate de aproximativ un an. În primul rând, am conştientizat că este o spurcăciune înaintea lui Dumnezeu, iar din momentul când m-am întors cu o inimă sinceră şi curată la Cristos, am avut puterea să spun „nu” poftelor şi să nu mă mai las purtat de ele.

Sincer, eu nu aş apela la consiliere, fiindcă rugăciunea este cel mai bun consilier al meu. Faptul că aş apela în mod permanent ar fi ca şi cum m-aş îngrădi singur sau mi-aş aduce aminte permanent că am o problemă pe care nu o mai am de mult.

Mie, ca persoană, nici nu-mi place să dezbat un capitol aşa de traumatizant din punct de vedere psihic din viaţa mea, pe care, cu ajutorul lui Dumnezeu, l-am depăşit cu bine, şi nici nu aş insista să mă tot învârt în jurul acestui subiect. Că doar Domnul Isus promite că, odată cu pocăinţa, mărturisirea şi renunţarea la înfăptuire, nu-Şi va mai aduce aminte de păcatele noastre. De ce să-mi tot aduc aminte de ceva care nu-mi face plăcere? Sunt convins că poate şi alţii gândesc ca mine.

Ştiu că este o luptă pentru tot restul vieţii. Gânduri mai vin, dar diferenţa este că am puterea să spun nu! Am ID-uri de homosexuali pe Messenger, dar ei cunosc că m-am pocăit şi păstrează distanţa. Pur şi simplu, le spun cum am scăpat eu de probleme şi îi întreb dacă vor să vină şi ei la Cristos. Sunt liber şi nu mai am probleme cu homosexualitatea. Aceasta este libertatea pe care o primeşti de la Cristos şi nu eşti permanent frustrat sau stresat că vei cădea.

Legat de vise, nu poţi să le controlezi tu, ca individ. Ele vin şi se duc de la cine au venit. În vis nu este voia ta totul, este fără voia ta.

Mulţumesc lui Dumnezeu că am ajuns să cunosc viaţa liberă şi fără a mai simţi vreo condamnare a propriului cuget, din cauză că ceea ce am făcut este un păcat înaintea lui Dumnezeu şi o ocară înaintea oamenilor. Aş sfătui pe toţi cei care se confruntă cu homosexualitatea, care-ţi distruge viaţa şi îţi îneacă orice speranţă: veniţi la Cristos, toţi cei trudiţi şi împovăraţi de acest păcat şi veţi căpăta odihna eliberării şi, mai mult, speranţă şi nădejde la slava viitoare! Dacă nu aş fi experimentat personal această bucurie, poate nu aş fi crezut. Dumnezeu să binecuvânteze pe toţi cei care îşi doresc adevărata viaţă liberă în Cristos!

Voi, cei de la Contra Curentului, sunteţi de apreciat că puteţi rezista la această viaţă zbuciumată a unora. Cum de v‑a venit gândul sau dorinţa de a ajuta persoane cu astfel de probleme? Şi misiunea pe unde se desfăşoară? Dumnezeu să vă îmbrace cu puterea Duhului Sfânt, ca să faceţi această lucrare care salvează multe suflete de la pieire. Domnul să vă binecuvânteze şi să ajungem victorioşi în veşnicie!

Iulian a decis să evite orice interacţiuni cu homosexualii, aplicând sfatul dat de Pavel lui Timotei: "Fugi de poftele tinereţii!"
Adăugat în 20/09/2015 de victor_802006
Statistici
  • Vizualizări: 1112
  • Comentarii: 1
Opțiuni