Nebunia Gandului
Autor: Negru Madalin  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de NMDaniel in 13/03/2015
    12345678910 9.67/10 X
Media 9.67 din 3 voturi

   Ce este acela un gând? Un gând poate fi explicat ca o acțiune virtuală, ca o părere nesupusă, ca un păcat ascuns sau...ca în ceea ce urmează să spun, gândul poate fi un ucigaș de suflete care tinde să descurajeze și să înșele .

   De unde vin gândurile? Gândurile apar ca o reflexie a ceea ce am dori să facem, a ceea ce poate am făcut și nu am realizat încă cu conștientul ci doar în subconștient, acestea pot fi influențate ca fiind sfaturi din partea CELUI PE CARE ÎL URMĂM ZI DE ZI, DUMNEZEU <-> DIAVOL. 

  Lăsând introducerea deoparte, ceea ce urmează să vă spun este întâmplarea mea din această seară, care poate pentru unii este ceva de nebăgat în seamă dar pentru unii poate fi ceva ce îi clădește. Așadar... mergând la magazin în această seară așteptam frumos la rând, analizam tot ce era în jurul meu iar privirea și în special gândul mi s-a oprit la o acțiune în care erau implicați doi bătrâni cam de aceeași vârstă, de aproximativ 75-80 ani . Unul dintre aceștia era în spatele meu iar celălalt dorea să treacă de rând fiindcă nu a cumpărat nimic. Cu un gest mărunt m-am dat la o parte pentru a-i da trecere, iar când m-am întors la bătrânul din spatele meu am observat că în coș avea două lucruri, la unu din ele mă voi referi, anume UNA BUCATĂ BERE LA 1L.

   Automat am făcut în gând comparația între cei doi, unul care trece pe lângă lucruri ce nu sunt vrednice de vârstă, sănătate, și unul care la acea vârstă își dă puținii lui bani pe BERE?! Știu dragi cititori că știți cu toții sentimentul acela în care, în doar o secundă două de ganduri adânci, parcă timpul stă în loc. Exact asta am pățit, imagini după imagini se suprapuneau în mintea mea în decurs de câteva secunde. Ajuns la casă îmi mai trebuiau 10 bani pentru a nu schimba o bancnotă de 10 lei. Înainte să încep să mă uit dacă nu cumva am pierduți prin vreun buzunar, BĂTRANUL S-A OFERIT SĂ ÎMI DEA neștiind exact cât am nevoie .

  Nu toți veți înțelege că nu suma a contat, cât gestul acelui bătrân în care eu am împroșcat noroi, cu gândul meu. Afecțiunea care am simțit-o în momentul în care acel om mi-a dat bănuțu... mi-a dat parcă pe moment o lecție de viață pe care cu siguranță nu o voi uita curând.

  Dragii mei nu vă lăsați conduși de GÂNDURI, învățați să aveți o umblare sfântă, să aveți o minte sănătoasă slujind adevărul, căci atunci nici un gând șubred nu vă poate afecta sau influența umblarea !

   IUBIȚI-VĂ UNII PE ALȚII CU O DRAGOSTE FRĂȚEASCĂ, AMIN!

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 2003
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni
Romani 8:11 Şi dacă Duhul Celui ce a înviat pe Isus dintre cei morţi locuieşte în voi, Cel ce a înviat pe Hristos Isus din morţi va învia şi trupurile voastre muritoare din pricina Duhului Său, care locuieşte în voi.