Dumnezeu m-a vindecat de cancer!
Autor: Dorina Zagan  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de DoryLavy in 10/12/2014
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 5 voturi

Ma numesc Dorina, am 20 de ani si locuiesc in Germania si vreau sa marturisesc public cum Dumnezeu m-a vindecat de cancer. La inceputul lunii iulie a fost o saptamana in care am avut dureri foarte mari de stomac si de cap. Nu stiam de ce aveam acele dureri si din acest motiv am mers la doctorita sa imi ia sange in vederea analizelor. A doua zi cand au venit rezultatele, doctorita mi-a zis ca trebuie sa fiu internata in spital deoarece mi-au iesit analizele foarte rele.

Pe data de 9 iulie 2014 am fost internata in spital. Era un spital mai mic din zona. Acolo au inceput sa imi faca multe controale si analize, sa vada de ce mi-a iesit analiza din sange asa rau si de ce aveam dureri. Doctorii mi-au spus ca am pierdut foarte mult sange si ca trebuie sa primesc transfuzii de sange. Pe data 11 iulie a venit doctorita la mine si mi-a spus ca am cancer la stomac si ca in jumate de ora trebuie sa ma trimita la un spital mult mai mare. Cand am auzit, am inceput sa plang dar dupa mi-am zis in gandul meu: „Doamne Tu sti ca eu sunt tanara! Eu cred ca Tu vei fi cu mine si nu ma vei lasa niciodata”. Astea au fost gandurile mele dupa ce am aflat ca am cancer la stomac.

Cand am ajuns la spitalul mai mare, imediat m-au internat si mi-au facut iar cateva controale. Pe seara au venit mai multi doctori la mine si cel mai bun doctor dintre ei a inceput sa-mi explice ce am de fapt. Pentru inceput a zis ca trebuia neaparat sa imi faca niste transfuzii de sange, deoarece am pierdusem foarte mult sange. Dupa aceea mi-a zis ca am cancer la stomac si ca nu se poate opera si se inmultea foarte repede. Mi-au spus ca trebuie sa incep sa fac chimioterapie ca sa nu se agraveze si pentru inceput trebuie sa fac sase.

Dumnezeu m-a pregatit dinainte si eu auzind toate aceste lucruri nu am descurajat. Simteam prezenta Domnului acolo si simteam ca El ma umple de putere. Fara Dumnezeu eram pierduta. In aceeasi zi mi-au facut si transfuzii de sange, dupa doar 2l de transfuzii, sangele meu a inceput sa se regenereze. Pe data 15 iulie mi-au facut o injectie in coloana, prin care mi-au amortit o parte din coloana ca sa imi poata taia o bucatica de os pentru mai multe teste ca sa vada daca am si in oase cancer. A fost un pic dureros, dar cu ajutorul Domnului a fost totul bine. Multumesc Domnului ca in oase nu am avut nimic canceros.

In tot timpul acela eram cu perfuzii. Si au inceput sa imi dea prima chimioterapie. La inceput, corpul meu a reactionat negativ la tratament dar cu ajutorul Domnului dupa aceea totul a decurs bine. Iesind din spital, la inceput nu m-am simtit prea bine avand mari dureri. Timp de o luna a trebuit sa iau cate 15 pastile pe zi, nu a fost usor, dar multumesc Domnului ca El a fost cu mine in fiecare moment, El m-a intarit si m-a ajutat sa lupt in continuare. Dupa aproximativ 15 zile a inceput sa imi cada parul, dar Domnul si in acele momente cand ma vedeam fara par m-a intarit si m-a facut sa inteleg ca si fara par sunt foarte frumoasa pentru ca El m-a facut. Repet: fara El nu as fi putut sa merg inainte. Dumnezeu mi-a dat putere si biruinta. El mi-a dat speranta si credinta!

La fiecare trei saptamani aveam cate o sedinta de chimioterapie. A fost mai greu, dar cu ajutorul Domnului am trecut biruitoare. La a 5-a sedinta de chimioterapie mi-i s-a facut foarte rau si a trebuit sa stau cateva zile in pat. Nu puteam face nimic. Dar intr-o seara niste frati la biserica s-au rugat pentru mine. Din momentul acela nu am mai avut dureri si am inceput sa ma simt mai bine. A inceput sa imi creasca si parul. Imediat dupa asta am mai facut o sedinta de chimioterapie. Nu mi-a mai fost rau deloc. Dumnezeu mi-a dat foarte multa putere si El m-a binecuvantat intr-un mod foarte minunat.

Dupa aceea, doctorii mi-au facut un control mai amanuntit si pe data de 5 decembrie mi-au dat verdictul final: nu mai aveam nimic. Au spus ca sunt vindecata. Dumnezeu a facut o minune in viata mea. El m-a vindecat si mi-a dat noi puteri. N-am cuvinte indeajuns sa-I multumesc. Slavit sa fie Domnul! El mi-a mai dat viata, El m-a vindecat de o boala asa de grea. Dumnezeu face minuni si azi, trebuie doar sa crezi. Minunat este Domnul Meu! Amin!

Marire Domnului care este doctor și peste cancer!
Adăugat în 10/12/2014 de sanda_tulics
Slavă şi glorie Medicului Suprem!
Fiţi binecuvântată sora, mergeţi şi daţi pretutindeni mărturie, să înţeleagă oamenii căci Dumnezeu îşi iubeşte creaţia, căci El e milostiv şi cei ce-şi încredinţeză soarta în mâinile Sale, El va lucra.
(în ce oraş din Germania vă aflaţi? aş dori dacă aveţi îndemn să aduc şi eu o cerere de rugăciune pentru adunarea din care faceţi parte, pentru un suflet ADRIANA, cu cancer, diagnosticată tot în luna iulie în Germania; mulţumesc în Numele Sfânt)
Adăugat în 11/12/2014 de floridinmaracineni
Slava lui Dumnezeu in veci! Da ,El vindeca si azi! si mie mi a vindecat copilul! Glorie Lui !
Adăugat în 22/12/2014 de abigaela25
Statistici
  • Vizualizări: 4374
  • Export PDF: 4
  • Comentarii: 3
Opțiuni