Curvia, vinul și mustul, iau mințile omului! (Osea 4:11)
Autor: Laura Daniela Marinau  |  Album: Profeții  |  Tematica: Si eu L-am rastignit
Resursa adaugata de loredanam in 16/03/2013
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 3 voturi

Curvia, vinul și mustul, iau mințile omului!(Osea 4:11)

„Poporul meu piere din lipsă de cunoștință” mai scrie în Osea 4:6.

Acest mesaj nu e de la mine! Nimeni nu-și amintește cu plăcere timpul când era robit de unul de viciile de mai sus. În cazul meu, nu era alcoolul: ocazional (de câteva ori pe an) mâncam cozonacul muiat într-un sfert de pahar de vin. Dar, de când am venit la Domnul, chiar și o gură de vin mă amețește. Am primit și am experimentat nașterea din nou ca o minune ce schimbă nu doar duhul, sufletul, ci și trupul nostru! Sunt atâtea cazuri de drogați care, după ce L-au primit pe Domnul, n-au mai simțit nimic injectându-și heroină; alții, nu au mai tolerat deloc alcoolul și au făcut alergie la tutun!

Dar în cazul curviei? Atracția spre relații interzise dispare, fiind înlocuită de scârbă și groază! Așa este normal să fie, când Domnul Isus trăiește în viața ta, când Duhul Sfânt locuiește în trupul tău, sfințindu-l ca Templu.

Asta nu înseamnă că diavolul nu te mai ispitește, de obicei prin gânduri șoptite de el.

 Într-un vis recent, Duhul mi-a amintit de un „frate” care, deși fiu de creștini și tată a opt copii, totuși consuma zilnic cam un litru de vin, stând la televizor; era paznic de profesie și soția nu și-o ajuta deloc în gospodărie sau în educarea copiilor. Roadele acestei vieți lumești au apărut, evidente pentru toți, când și-a părăsit familia, la vârsta de 48 de ani, pentru o femeie cu 11 ani mai în vârstă decât el și cu 13 ani mai „trecută” decât drăguța lui soție! După cinci ani de trai în preacurvie, când avea intenția de a-și dezmoșteni copiii de unica lor zestre-un apartament cu patru camere, Domnul a intervenit! Vai, creștinul căzut a murit printr-un accident vascular cerebral, în comă, fără un moment de luciditate în care să-și mai poată cere iertare!L-a îngropat tot soția tinereții sale, de care tocmai divorțase „legal” și a fost plâns tot de familia părăsită! Și de frați din adunare..

 Iată cum vinul a dus la pierderea minții, la preacurvie și la moarte! Probabil, și la moartea eternă!

În Efeseni, 5:18, ni se poruncește: „Nu vă îmbătați de vin, aceasta este destrăbălare. Dimpotrivă, fiți plini de Duh!” Amin! Umple-ne, Doamne, de  Cuvânt,  lumini să fim, prin Duhul Sfânt!

 

 

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 5721
  • Favorită: 1
  • Gramatical 1
  • loredanam  Este corecta

    Gramatical 1 0
  • Diacritice 1
  • loredanam  Are diacritice

    Diacritice 1 0
  • Conținut 1
  • loredanam  Are album

    Conținut 1 0
Opțiuni