IUBITI-VA UNII PE ALTII
Autor: Roman, Paula  |  Album: Totul pentru Isus  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de paularoman79 in 03/03/2013
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 7 voturi

MESAJ IMPORTANT PENTRU TOTI FRATII SI SURORILE IN DOMNUL, care impartasesc impreuna o dragoste adevarata pentru Isus, dar in acelasi timp nu accepta sau urasc pacatosii.

Isus Hristos, ne-a invatat pe noi, crestinii, sa raspandim Cuvantul, spre a aduce la pocainta multe suflete inlantuite. Dar, din pacate, sunt foarte multi "pocaiti" care o fac din obligatie sau mai mult traiesc cu ideea ca daca aduc un suflet la pocainta, li s-au iertat multe pacate sau poate au o trecere mai usoara in Ziua cea Mare .GRESIT!!! Pocaitii adevarati, trebuie sa indeplineasca aceasta misiune NUMAI SUB CALAUZIREA DUHULUI SFANT!

Multi pocaiti urasc pacatosii din diverse motive, sau poate din pricina rusinii ce le-o aduc acestia in societate. Isus a spus ca cel fara de pacate, sa ia piatra si sa o arunce primul; deci care dintre voi, pocaitilor, va arunca piatra? Biblia ne invata ca cel ce nu-si iubeste vecinul(FRATELE) ca pe sine insusi, nu va fi mantuit- 1 Ioan 3:15. Da, DUMNEZEU URASTE PACATUL, DAR NU SI PACATOSUL, CI INCEARCA SA-L SALVEZE DE LA MOARTEA VESNICA!!! In Matei 23;13, Domnul ne avertizeaza sa avem grija ca nu cumva sa devenim fatarnici ca fariseii si carturarii.

Faceti foarte bine ca urmati Poruncile sfinte, ca postiti si va rugati, ca mergeti la adunare, dar atata timp cat in inimile voastre nu va exista DRAGOSTE, acolo va locui Satana.

In acelasi timp, Cuvantul ne invata sa avem grija de sufletele noastre cand suntem imprejurul pacatosilor, pentru ca nu cumva sa ne pierdem sufletul, caci el este cea mai de pret comoara. Odata deveniti crestini, noi automat am devenit mesagerii Domnului, iar aceasta necesita calm, rabdare, intelegere si DRAGOSTE IMENSA!

Puteti vorbi limbi o mie, sau puteti prooroci, dar daca nu aveti DRAGOSTE, nu aveti si sunteti nimic-1Corinteni 13, ci doar niste ipocriti.

Misiunea noastra ca crestini e simpla: este aceea de a evidentia pozitia lui Hristos Isus, cea care a fost DRAGOSTEA LUI IMENSA PENTRU O LUME BOLNAVA, si a facut-o fara frica sau regrete, ci din pura DRAGOSTE PENTRU NOI. DE ACEEA EL S-A LASAT CRUCIFICAT PENTRU NOI, NE-A LUAT LOCUL PE CRUCE, SPRE A NE DARUI HARUL SAU!!!

1 IOAN 3:18,19 Copilasilor sa nu iubim cu vorba, nici cu limba, ci cu fapta si cu adevarul. Prin aceasta vom cunoaste ca suntem din adevar, si ne vom linisti inimile inaintea Lui.

TRAIASCA DOMNUL SI FITI BINECUVANTATI!!!!

P.S. DOMNUL NU SE UITA LA DIACRITICE SAU ALTE GRESELI GRAMATICALE, CI LA INIMILE TUTUROR. ACEASTA ESTE SCRISA IN NUMELE DOMNULUI, AMIN!

Da, e adevarat, noi trebuie sa iubim pe pacatosi, fara sa ne contaminam de pacatul lor, asa cum personalul medical trebuie sa trateze bolnavii fara a se molipsi de boala lor. Domnu sa ne ajute sa rezistam si in epidemii!
Adăugat în 03/03/2013 de loredanam
Statistici
Opțiuni