Familia - biserica mea, aprobată de Dumnezeu
Autor: Alexandrina Tulics  |  Album: Anotimpuri  |  Tematica: Familie
Resursa adaugata de sanda_tulics in 21/09/2017
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 3 voturi
Familia - biserica mea, aprobată de Dumnezeu

   Familia - biserica mea, aprobată de Dumnezeu
   

   Metodele de a destrăma familia au fost bine studiate de acei care, au avut, și încă mai au interesul să o distrugă.

   Tot ce ține de viața de familie a fost bine studiat, cercetat și astfel, împotrivitorii familiei au găsit vulnerabilități care le-au servit soților ca și defecte de gândire, viață de cuplu, stare materială. Singurătatea, atrage după sine 'reformarea timpului', a persoanei care rămâne singură din motive alese împreună de cuplu (câștigarea banilor!) astfel, adaptându-se la o viață în afara timpului familial! Aici, intră victorios egoismul care se instalează comod în viața celui singur, ştrangulând altruismul și dărurirea în dragoste. De aici până la: reproșuri, defecte 'apărute la celălalt' nevăzute înainte de singurătate, nu mai este mult fiindcă toate, deschid un jurnal al ''nefericirii'' care se umple generos cu motive ale despărțirii și motivații egoiste. Victime? ... Familia! ... Ea este cea mai abuzată azi, cea mai 'demodată', urâtă, învechită... până la... distrugere și penibil (după cum susțin 'cuplurile de ambianță' la înțelegere, fără obligații înscrise legal pe numele soțului, aşa cum ar trebui să fie).

   Asistăm jalnic, noi, cei care am avut șansa minunață să înțelegem sensul, valoarea și esența familiei, cum este considerată Cenușăreasa abuzată!

   Deplângem dezorientarea adulților egoiști care vin în cuplu cu pretenții personale la care n-ar renunța...
   Tragicul acestei minunate celule dumnezeiești -FAMILIA-, o trăiesc părinții în viața lor dar și a copiilor lor care se implică bolnav în trădarea celei mai frumoase biserici (familia!) ce asculta de Dumnezeu din dragoste!
   Aici, în această ascultare de El și teamă sfântă care este înțelepciunea, au învățat familiile vii să-și apere cu sentimente curate biserica sufletelor lor: FAMILIA!

   Alexandrina Tulics, 20 septembrie 2017

Într-adevăr, a venit timpul să fim si martorii unor astfel de jalnice stări, a unei dezorientări, confuzii, extremism a tot ceea ce înseamnă familia; dorinţa de eliberare a aproape tuturor sarcinilor ca soţ si soţie, ca părinte, este astăzi în aşa zisele ţări civilizate, un scop nu greu de îndeplinit deoarece totul se desfăşoara la o bună-înţelegere, un comun-acord fără ca societatea să dorească a se implica în vreun fel... această decizie e socotită ca ceva normal! Eliberarea de orice sarcină familială dă frâu liber dezvoltării unui egoism fără precedent... Este o aşa confuzie, încât nici cei mai apropiaţi celor în cauză nu pot face absolut nimic... iar Dumnezeu, îngăduie acestea deoarece e o vreme a haosului total în care El, va interveni categoric ca şi pe vremea lui Noe - El a văzut că răutatea omului era mare pe pământ şi că toate întocmirile gândurilor din inima lui erau îndreptate în fiecare zi doar spre rău.. Un text-alarmă, un adevăr ce nu suportă contraziceri; mulţumiri sora Sanda.
Adăugat în 11/02/2018 de floridinmaracineni
Mulțumesc înțelptului comentarriu dragă soră Florica Ficard!
Adăugat în 11/02/2018 de sanda_tulics
Statistici
  • Vizualizări: 1186
  • Export PDF: 3
  • Comentarii: 2
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni