Dumnezeu este DRAGOSTE!
Autor: Anonim  |  Album: Anotimpuri  |  Tematica: Meditatii
Resursa adaugata de sanda_tulics in 08/02/2017
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 2 voturi
Dumnezeu este DRAGOSTE!

   Dumnezeu este DRAGOSTE!


   Povestea spune că un soldat a reuşit să plece acasă, după ce a luptat mai bine de un an în Vietnam. El şi-a sunat părinţii:
   “Mamă, tată, vin acasă! Dar am o favoare să vă cer. Am un prieten şi aş vrea să îl aduc acasă cu mine.”
   “Sigur” – au răspuns ei. “Ne-ar placea să îl  cunoaştem”
   “Însă, este ceva ce trebuie să ştiti.” – a continuat fiul. “A fost rănit destul de grav în luptă. A trecut peste un teren minat şi a pierdut un braţ şi un picior. Nu are unde să meargă şi vreau să îl iau să locuiască la noi.”
   “Îmi pare rău să aud asta, fiule. Poate putem să îi găsim un loc unde să se mute.”
   “Nu, mamă şi tată. Vreau să traiască cu noi.”

“   Fiule”… a spus tatăl. “Tu nu ştii ce-mi ceri. Cineva cu un astfel de handicap ar fi o povară teribilă pentru noi. Avem propriile noastre vieţi de trăit şi nu putem lăsa ca aşa ceva să interfereze cu vieţile noastre. Cred că ar trebui să vii acasă şi să uiţi de acest băiat. Va găsi o modalitate de a trăi pe cont propriu.”

   În acel moment, fiul a închis telefonul. Părinţii nu au mai auzit nimic de el. Câteva zile mai târziu, au primit un telefon de la poliţia din San Francisco. Fiul lor a murit după ce a căzut de pe acoperişul unei clădiri. Membrii poliţiei au spus că a fost sinucidere.

   Părinţii îndureraţi au zburat până în San Francisco; ei au fost duşi la morgă pentru a identifica trupul fiului lor. L-au recunoscut şi, spre oroarea lor, au descoperit ceva ce nu ştiau… fiul lor avea doar un singur braţ şi un singur picior.

    Părinţii din această poveste sunt ca mulţi dintre noi. Ni se pare uşor să îi iubim pe cei care arată bine sau cu care te poţi distra… dar nu ne plac oamenii care ne încurcă planurile sau ne fac să ne simţim inconfortabil. Preferăm să stăm departe de oamenii care nu sunt la fel de sănătoşi, frumoşi sau inteligenţi ca noi. Din fericire, există cineva în lumea asta care nu ne va trata în acest fel. Cineva care ne iubeşte necondiţionat şi care este acolo pentru noi tot timpul, indiferent de modul în care arătăm.



Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1032
  • Export PDF: 1
  • Favorită: 1
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni