Mesaj de Sărbătoare
Autor: Pastor Ioan COCIRTEU -BCB2  |  Album: Meditatii  |  Tematica: Nașterea Mântuitorului
Resursa adaugata de elveniva in 22/12/2016
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 1 vot
Mesaj de Sărbătoare

Dragi creștini,

Mari și minunate sunt lucrările Domnului ! Declarăm aceasta în orice vreme, cu atât mai mult acum la Sărbătoarea Nașterii Mântuitorului. Ce puteam primi mai mult decât un Mântuitor în stare să ne mântuiască ? Ce puteam primi mai frumos decât o declarație de dragoste din partea lui Dumnezeu ? Așadar, să vestim cu toată bucuria ceea ce Dumnezeu ne-a dăruit prin Hristos Isus Domnul !
Ce putem face noi ca un răspuns umil la Darul nespus de mare a lui Dumnezeu ?

Putem să-L celebrăm pe El. Dedicați în totalitate acestei cauze înalte. Cu toată ființa noastră, cu trupul, cu sufletul, cu mintea și cu inima. Să nu mai fie loc în noi pentru altceva sau pentru altcineva. În viața noastră, în casele noastre, în bisericile noastre, în satele și orașele noastre, în România întreagă, Pruncul Isus, Dumnezeul cel tare, Mântuitorul, să fie cinstit, lăudat și proclamat ca fiind conținutul și esența acestei sărbători. Să dăm la o parte totul, absolut totul din ceea ce I-a luat locul Domnului Isus. Să găsim mijloace tot mai multe și tot mai variate ca Domnul Isus și creștinismul să cuprindă lumea. Să le spunem tuturor despre scopul pentru care Domnul Hristos a venit în lumea noastră.

Putem să ne lăsăm transformați de El. Chiar pentru aceasta a venit în lume. Ca să schimbe omenirea în asemănarea Lui. Nu a venit să impresioneze în mod egoist, nu a venit să-și câștige urmași pentru a avea o influență omenească, nu a venit nici măcar să vindece, să predice sau să facă minuni ca un prim scop, ci El a venit ca să transforme omul pentru a putea fi socotit drept de către Dumnezeu. Întrebarea este, ce facem cu răutatea noastră, cu neiertarea noastră, cu necredința noastră, cu împietrirea noastră ? Ce facem ? Nașterea Domnului Isus trebuie să ne schimbe ! Nu merită să mai rămânem neschimbați ! Nu merită să ducem mai departe chipul omului vechi ! Avem nevoie de schimbare, noi toți !

Putem să trăim pentru El. Știți câte milioane și milioane de oameni deja o fac ? Ce mai aștepți ? Încă de la nașterea Lui au fost dintre cei care s-au întors de la iesle plini de bucurie, cu hotărâri noi, cu un orizont strălucitor înaintea ochilor. Ce câștigați au fost ! Nu este absolut nici o pierdere în a trăi pentru El, ba dimpotrivă câștigul este enorm. Iată o intenție plină de semnificație, cei care trăiesc deja cu Domnul să-și reasigure sentimentele față de Domnul, iar ceilalți să și le asigure cu toată încrederea că nu greșesc. Fă ceva de care să beneficiezi și în lumea cealaltă- faptul că ai decis, la Sărbătoarea Nașterii Domnului Isus din anul 2016, să trăiești pentru El. Ar fi modul cel mai frumos în care ai putea marca sărbătoarea.

Vă doresc Sărbători fericite alături de cei dragi și împreună cu Hristos !

Pastor Ioan Cocîrțeu
Biserica Baptistă Nr. 2 Timișoara



Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1124
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni