Personalitatea viitorului conducător al lumii -3-
Autor: David Jeremiah  |  Album: Ce se întâmplă cu lumea în care trăim?  |  Tematica: Meditatii
Resursa adaugata de floridinmaracineni in 18/10/2015
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 2 voturi
Personalitatea viitorului conducător al lumii -3-

Personalitatea viitorului conducator al lumii

3. Va fi un lider crud

   Ne întoarcem la scrierile lui Daniel, pentru a înţelege personalitatea acestui viitor tiran:

"El mi-a vorbit aşa: "Fiara a patra este o a patra împărăţie, care va fi pe pământ. Ea se va deosebi de toate celelalte, va sfâşia tot pământul, îl va calca în picioare şi îl va zdrobi... El va rosti vorbe de hulă împotriva Celui Prea ÎNALT, VA ASUPRI PE SFINŢII CELUI PREA ÎNALT ŞI SE VA ÎNCUMETA SĂ SCHIMBE VREMILE ŞI LEGEA; ŞI SFINŢII VOR FI DAŢI ÎN MÂINILE LUI TIMP DE O VREME, DOUĂ VREMI, ŞI O JUMĂTATE DE VREME."

   Aici Daniel ne spune că Anticrist va devora întreaga lume, o va călca în picioare. O va sfărâma în bucăţi. Aceste cuvinte sugerează ceva cumplit.

   Ce anume îl va determina pe Anticrist să îşi dezlănţuie îngrozitoarea cruzime? Deşi toţi credincioşii din vremurile de atunci vor fi luaţi la ceruri înainte să se instaureze domnia acestui om, vor exista oameni care se vor întoarce la Isus Hristos în timpul Necazului Cel Mare. Asta îl va înfuria pe Anticrist, care îşi va vărsa mânia asupra noilor creştini. Mulţi urmaşi de-ai lui Hristos vor fi martirizaţi pentru credinţă.

   Cuvântul  A ASUPRI din Daniel 7.25 înseamnă literalmente "a consuma". Acelaşi cuvânt e întrebuinţat pentru a descrie uzura veşmintelor. Utilizarea acestui cuvânt indică aici o consumare lentă, dureroasă a oamenilor lui Dumnezeu - o persecuţie crudă, chinuitoare, reminiscenţă a torturilor aplicate de Nero creştinilor, în vechea Romă, ba chiar mai rău decât asta. În timpul Necazului cel mare, sfinţilor le-ar fi mult mai uşor dacă ar fi pur si simplu ucişi, dar ei vor fi "consumaţi" - adică torturaţi fără milă de acest om inimaginabil de crud.

   Din nou, descoperim în regimul lui Hitler un prototip al vremurilor ce vor veni. Charles Colson ne oferă o descriere terifinată a celor petrecute în lagărele de concentrare nazistă:

   "Primul lagăr de concentrare nazist a fost înfiinţat în anul 1933. Într-un asemena lagăr, sute de prizonieri evrei trăiau în barăci infectate de boli, cu o hrană minimă şi o muncă abrutizantă.

   În fiecare zi prizonierii erau trimişi în marş forţat la uriaşa distilerie unde tone de dejecţii umane şi de gunoi erau transformate în alcool, spre a servi drept aditiv pentru combustibil.

   Mirosul era pestilenţial, dar şi mai greu de îndurat era gândul că, prin munca lor, alimentau maşina de război nazistă."

   În continuare, Colson spune că, drept urmare a umilinţelor şi greutăţilor suferite, "zeci de prizonieri îşi pierdeu minţile şi fugeau de la locul de muncă, fiind împuşcaţi de paznici sau electrocutaţi la gardul electrificat."

   Hitler şi naziştii nu i-au anihilat pe evrei dintr-o dată; în mod deliberat şi sistematic le-au frânt sufletul.

   Aceasta ne oferă o imagine a ceea ce se va întâmpla în timpul Tribulaţiei, când Anticrist va fi la putere.

   El va fi un lider crud, care va iubi vărsarea de sânge şi îşi va revărsa mânia asupra sfinţilor care vor veni la Isus Hristos în timpul stăpânirii sale.

Sacrificarea creștinilor din ziua de azi prin cruzimi nebănuite sunt o prelungire a mașinăriei satanice a tot ce a creat Dumnezeu și Fiul Adorat Isus Christos.
Asistăm la dezlănțuirea fără limite a acestei porunci întunecoase...
Adăugat în 20/10/2015 de sanda_tulics
Nu e sigur ca Biserica va fi rapita inainte de Antihrist...cei intorsi laDomnul si martirizati in timpul Necazului cel Mare nu vor fi cu atat mai mult Mireasa?
Adăugat în 28/10/2015 de loredanam
Statistici
  • Vizualizări: 747
  • Comentarii: 2
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni