Rușine... păcat!
Autor: Alexandrina Tulics  |  Album: Anotimpuri  |  Tematica: Meditatii
Resursa adaugata de sanda_tulics in 15/11/2014
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 2 voturi
Rușine... păcat!

 

   Rușine, păcat! ...

... Zilele premergătoare alegerilor unui preşedinte al României au scos la iveală caractere greu de imaginat în poporul lui Dumnezeu - Biserica!

   Împărțiti în tabere binegândite de întuneric, mesagerii întunericului, au '' știut''  să atragă îngrijorător de mulți ''copii ai lui Dumnezeu.

   ''Creștinii iubitori de țară {!} "și-au scos la iveală cele mai sculptate gânduri'', vorbe și vorbiri, după cum le da... duhul de care sunt călăuziți să vorbească, să atace, să batjocorească, să defăimeze, cu ură{!} și patimă... de parcă n-ar fi auzit sau citit niciodată Psalmul1!

   Împărțiti și organizați în tabere susținătoare într-o idolatrie greu de imaginat și descris, creştinii n-au scos o vorbă despre Isus Christos  în lucrarea în care sunt angrenați și... bine-au făcut, căci locul Lui nu este în inima și vorbele ''vorbite'' ale copiilor pentru care El, a murit în Golgota să-i salveze.

   Cu aprobarea pastorilor, a preoților, frații români dar și de alte naționalități își  "împart pumni, interjecții, acuzații, rușini, ură și... ce-o mai conține mizeria iadului aruncată în poporul lui Dumnezeu, regizată  de satan... așa cum se vede!

   Se apropie sărbătorile nașterii Mântuitorului, și aceştia, care s-au unit în puținul descris de mine, vor schimba evenimentul-alegeri cu evenimentul-christic, ca pe ceva ''drag și scump - așteptat! ''  Vor predica, vor recita, vor scrie versuri sau vor colinda... își vor ura ''sărbătorile cele mai fericite" își vor face cadouri, se vor bucura de noii prieteni cunoscuți în busculadele stradale și verbale, vor linguşi pe alesul preşedinte... cu gândul sau nu... măcar fugitiv - la... Dumnezeu! ! ! {Oare?}

   Dumnezeu stă în cer și râde de lucrarea celui rău {ştiindu-Și planul Sau cu privire la România} dar plânge enorm de mila celor batjocoriți de satan, copiii Lui, pentru care S-a jertfit.

... Ce-o mai fi Biserica? -în care cei descriși de mine mai sus, umplu rândurile cu cântări, poezii și predici înflăcărate? !

   Câți din cei descriși mai au pretenția să ajungă în cer? {în care cer! ?}

   Întreba odată Isus: Dar cine sunt frații mei? !

   Alexandrina Tulics, 15 noiembrie 2014


Un adevar crunt dar este Adevar! Doamne ai mila de poporul Tau! Faca-se doar voia Ta! Amin!
Adăugat în 15/11/2014 de lboltasu
Fi binecuvântată sora Lucica!
Adăugat în 17/11/2014 de sanda_tulics
Statistici
  • Vizualizări: 990
  • Favorită: 1
  • Comentarii: 2
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni