Vorbirea de rau
Autor: Anonim  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Adaugata in 01/08/2008
    12345678910 0/10 X
Vorbirea de rau

                         Cuvinte amagitoare, pline de venin otravitor, care lasa in urma victime, suflete distruse, durere, amaraciune, o imagine neclara si patata a altor persoane care sunt atacate indirect de catre gura nestapanita a barfitorului.Vorbirea de rau, aduce cu ea tot posibilul de a distruge bunele intentii si ganduri, la fel ca si trairea adevarata si desavarsita pentru scopul si planul lui Dumnezeu.

Cine nu-si poate infrana limba, este cel mai nefericit om de pe pamant, fiindca odata cu nestapanirea lui,curge tot ceea ce iese din inima. Si un astfel de om ,nu poate trai fericit niciodata.

O inima rea care doreste numai sa distruga, in loc sa zideasca,este ca un lup care dorind sa prinda prada, este sfasiat de propriul sau orgoliu,,este prins in capcana ce a intentionat s-o intinda celeilalte persoane.

Daca esti un om cu intelepciune de la Dumnezeu, nu te imprieteni niciodata cu un om care vorbeste de rau pe altii.Fiindca odata ce ajungi prieten cu un astfe de om, viata ta va lua o intorsatura nemaipomenit de dureroasa.

Fii dar, un om intelept si cauta cat se poate de mult sa te imprietenesti cu persoane care incurajeaza, si stau cat mai departe de vorbele rautacioase.Caci tu vei fi fericit si rasplatit pentru atitudinea ta buna fata de lucrarea lui Dumnezeu in care nu exista nici o urma de dezamagire sau de vorbire in vant..

Cauta sa -ti faci cunostinte care iubesc Cuvantul lui Dumnezeu. Indeparteaza-te de cei plini de viclenie, care se lingusesc pe langa tine, doar ca sa obtina  motive mai multe de barfa.

Gura lor nu poate fi stapanita si nici imblanzita vreodata.

Fii mereu vegheator in tot ceea ce traiesti.

Ai grija la persoanele cu care vorbesti,ca nu cumva ceea ce destainui, sa fie interpretat cu totul invers,si ca urmare a acestui fapt,sa suferi pentru nevegherea ta.

Ramai in ascultare de Dumnezeu,si iti vor fi descoperite lucruri extraordinare,pe care le vei strange in inima ta ca un om intelept.



Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 2097
  • Export PDF: 7
  • Favorită: 2
Opțiuni