Tu/eu
Autor: Mariana V.  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Adaugata in 31/05/2006
    12345678910 0/10 X
Suntem pe o planeta care cu mii de ani in urma era un colt de paradis...in ciuda tuturor transformarilor ce au avut loc, si astazi mai exista locuri in care putem sa spunem "SLAVIT SA FIE DUMNEZEU !" ca mana omului nu a ajuns si aici !Planeta albastra, planeta scaldata de ape curate, cu pesti si tot felul de vietuitoare, care mai de care mai atragatoare, mai interesante. Adancul oceanelor ascune frumuseti de nedescris...nu poti sa pui in cuvinte transparentele multiculore, luminoase din adancurile oceanelor...Doamne, cat esti de BUN ! Cata rabdare ai cu noi, niste bieti pacatosi pe care i-ai fi putut termina cu o suflare...iarta-ne pentru tot ce Ti-am gresit, ajuta-ne sa invatam sa fim blanzi si meriti cu inima !
Cata mandrie exista astazi pe planeta Ta ! Nu ne parasi ! Invata-ne a ne smeri, a nu ne mai judeca unii pe altii, a ne iubi neconditionat...ajuta-ne sa fim precum copilasii caci altfel nu vom intra in Imparatia Ta !
TU AI FOST SI AI RAMAS SALVAREA NOASTRA, Te rugam invata-ne ! Condu-ne ! Ajuta-ne sa ne schimbam ! Nu ne lasa ! Toti suntem aproximativ la fel, ne place sa fim laudati, asezati pe locurile cele mai bune, mangaiati, iubiti...invata-ne sa TE laudam mereu pe TINE, sa TE asezam pe TINE pe cel mai bun loc, sa mangaiem pe toti cei care au nevoie de mangaiere si sa ii iubim pe toti fratii nostri de pe planeta albastra !

Domnul meu si Dumnezeul meu, ajuta necredintei mele !
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1641
  • Export PDF: 1
Opțiuni