Semnul Fiarei si Biocipul Uman
Autor: Gabi B.  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Adaugata in 31/05/2006
    12345678910 0/10 X
In incercarea finala de a-i razvrati pe oameni impotriva lui Dumnezeu, fiara va face ca toti, mari si mici, bogati si saraci, slobozi si robi, sa primeasca un semn pe mana dreapta sau pe frunte. De ce este Satana atat de interesat sa-i determine pe oameni sa primeasca acest semn? Ce reprezinta semnul acesta? Ce se intampla cu toti acei care primesc semnul fiarei? Sunt cateva intrebari care preocupa lumea la ora aceasta si al caror raspuns se gaseste in cap. 13 din Apocalipsa.
"Apoi am stătut pe nisipul mării. Şi am văzut ridicîndu-se din mare o fiară cu zece coarne şi şapte capete; pe coarne avea zece cununi împărăteşti, şi pe capete avea nume de hulă....Şi i s-a dat stăpînire peste orice seminţie, peste orice norod, peste orice limbă şi peste orice neam.
Şi toţi locuitorii pămîntului i se vor închina, toţi aceia al căror nume n-a fost scris, dela întemeierea lumii, în cartea vieţii Mielului, care a fost jungheat. Săvarşea semne mari, pană acolo că făcea chiar să se pogoare foc din cer pe pămant, în faţa oamenilor. Şi amăgea pe locuitorii pămantului prin semnele, pe cari i se dăduse să le facă în faţa fiarei. Ea a zis locuitorilor pămantului să facă o icoană fiarei, care avea rana de sabie şi trăia. I s-a dat putere să dea suflare icoanei fiarei, ca icoana fiarei să vorbească, şi să facă să fie omoraţi toţi cei ce nu se vor închina icoanei fiarei. Şi a făcut ca toţi: mici şi mari, bogaţi şi săraci, slobozi şi robi, să primească un semn pe mana dreaptă sau pe frunte, şi nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, fără să aibă semnul acesta, adică numele fiarei, sau numărul numelui ei."
Multi oameni ocolesc acest capitol si unii chiar si cartea Apocalipsa. Nu vor sa creada sau le e frica sa creada ca asa ceva se va intampla. Insa adevarul este ca se va intampla si vremea este foarte aproape. Pot chiar sa spun ca am intrat in aceste timpuri.
Am cautat pe internet date despre MICROCIPUL UMAN. Am tot auzit de aceasta "minune" care a fost inventata in ultimii ani si care deja a inceput sa se raspundeasca in lume. Din ce am gasit am incercat sa aduc informatii si sa le compar cu ceea ce avem scris in Apocalipsa.
MICROCIPUL UMAN a fost creeat de compania americanã VeriChip Corp, detinutã în întregime de societatea Applied Digital Solutions. Firma producatoare "vede" o lume în care toti oamenii sunt "dotati" cu microcipuri, iar scanere existã pretutindeni. Automobilul porneste numai dacã soferul are un microcip corespunzãtor în corp; la supermarket poti plati doar întinzînd bratul spre scaner; in mijloacele de transport in comun te poti sui doar platind biletul in acelasi mod etc. Cercetarile pentru acest MICOROCIP sunt sub protectia departamentelor si ministerelor guvernelor. Rezultatul este acela ca in ultimii zece ani, o echipa de oameni de stiinta a fost alcatuita cu rolul de a integra aceste tehnologii în planul Noii Ordini Mondiale, acela de a controla usor si discret fiecare persoana din lume, in fiecare moment.
Cu toate acestea, mondialistii, Noua Ordine Mondialã, sunt obsedati de ideea ca cineva li s-ar putea impotrivi, si mai mult, ca adevarul despre planurile lor sa se raspandeasca rapid, mai ales in randul acelor „mofturosi", care s-ar putea împotrivi. Pentru a elimina aceasta teama, trebuie sa se stie cu exactitate locatia fizica a fiecarui om de pe planeta, sa fie monitorizati in permanenta
Astfel, nimeni nu se va putea misca liberi, fara ca alta persoana sa nu stie despre locul sau, daca doreste.
De aceia, mondialistii, au conceput un sistem ce va fi implantat sub piele, astfel incat sa nu poata fi respins, refuzat.
Acum, acest MICROCIP este cunoscut sub numele de VeriChip si este un component electronic de tipul RFID (Radio Frequency IDentification). Mic cît un bob de orez, este inoculat printr-o operatiune simplã, ce se aseamãnã unei vaccinãri. VeriChip poate fi citit la o distantã de 10 cm de cãtre un aparat special –un scanner. Un astfel de scaner va fi montat la usa de la intrarea în noul sediul al institutiei, va "citi" cipurile persoanelor ïn trecere si va deschide usa numai celor care au dreptul de acces în clãdire. În acelasi mod, computerele vor fi dotate cu scanere, astfel încît bazele de date sa poata fi accesate numai de persoanele îndreptãtite. Acesta este mai mic de 0.65 cm si poate fi implantat cu o seringa
Ce este acest biocip? Este un "computer-cip" microemitãtor care se implanteazã cu ajutorul unei seringi speciale sub piele. Microcipul contine un cod pre-programat cu un numãr unic de identitate care nu poate fi alterat. Modelele folosite astãzi se numesc Transponder. Noile tipuri de biocipuri umane, "semnul" apocaliptic, vor permite supravegherea totalã, non-stop, în orice punct de pe planetã, a oricãrui individ. Se aflã în cercetare cipuri care vor putea fi conectate la reteaua neuronalã a creierului, oferind astfel posibilitatea pentru cei ce controleazã biocipul, sã înregistreze imagini vizuale si auditive neuronale, adicã exact ce vede si ce aude subiectul.
Totusi pentru a se realiza acest lucru, trebuie ca cipul sa aiba o baterie unica - ce va fi reincarcata constant de corpul uman. Aceasta se poate face datorita fluctuatiilor de temperatura ale corpului uman. Deci cat timp va trai persoana, va emite fluctuatii de temperatura si deci, bateria se va reincarca constant. In timp ce cercetatorii dezvoltau acest tip de baterie, se confruntau cu o mare problema : unde sa puna bateria, in ce loc al corpului omenesc, caci fluctuatiile de temperatura difera. Care parte a corpului este ideala deci ?
Dupa indelungi cercetari au ajuns la concluzia ca exista doua parti ale corpului uman in care fluctuatiile de temperatura sunt la fel. Teologii puteau sa scuteasca cercetatorii de aceasta cautare caci raspunsul se afla chiar in Biblie, in Apocalipsa capitolul 13, versetele 16 si 17. . La aceasta concluzie, au ajuns si cercetatorii. Dintr-un motiv pe care nu-l inteleg nici ei, au descoperit ca fluctuatiile in mana stanga sunt mai scazute decat in cea dreapta. Nu-ti intareste credinta cand vezi ca profetiile Domnului se adeveresc pe deplin ?!
Aceste biocipuri vor contine coduri de 18 cifre, la scara internationala. S-a ajuns la concluzia ca Guvernul Mondial va avea nevoie de 66 de acesti sateliti. Nu este un numar ocult interesant? In stiintele oculte, pagane, numarul 6 este numarul omului, iar numarul 66 este numarul guvernului mondial, guvern ce va fi condus de Antihrist, caruia i-au rezervat cifra 66.
(a se vedea data nasterii a lui Bush Jr.)
Acest microcip, va putea detine asa de multe informatii incat va inlocui cartile de credit, pasapoartele, permisele de conducere, etc., astfel incat fiecare vom avea unul.
O profetie Biblica spune ca inaintea venirii lui Hristos, oamenii vor trebui sa fie initiati la scara globala. Aceasta initiere va insemna juramantul dat Satanei, iar pentru aceasta Dumnezeu ii va judeca pe oameni, implinind astfel profetia Biblica. Timpul exact nu se poate sti, insa cu siguranta el este foarte aproape.
Pe mine, una, cand am citit toate aceste lucruri si cand am citit si Apocalipsa 13 si chiar 14, m-au trecut fiorii si nu am putut sa nu ma intreb,cum de este asa de mare asemanarea? Sa fie, oare coincidenta? Eu nu cred.
Cred ca profetiile se implinesc, ziua Domnului este aproape, iar noi trebuie sa fim gata pentru venirea Domnului, sa veghem in rugaciune si sa ramanem tari in credinta
biocipul uman
Cred ca ar fi mult mai bine sa folosim timpul,care oricum a ajuns atat de pretios,cu lucruri mai importante si mai ziditoare,si sa nu-l mai risipim cu astfel de "probleme"!Ce va fi in viitor nu e treaba noastra sa stim,oricum nu vom sti niciodata.Ceea ce stim,e ca nu mai e mult si vine D-nul!Sa stam langa El si sa-I facem voia Lui,sa putem sa ajungem cu El in slava!Biocip uman sau nu,asta vom vedea.Chiar daca la ora actuala sant persoane care il poarta,nu le-a cerut nimeni sa se lapede de credinta!Daca ni se va cere sa-L parasim pe Domnul in schimbul biocipului,atunci da,nu trebuie acceptat.Dar daca nu,la ce atata zarva????
Biocip
Carmen,din ce ai scris am inteles ca tu consideri
timp pierdut sa fim la curent cu ce se intampla in lume si cum se
relationeaza la Cuvantul lui Dumnezeu.Da, e adevarat, Dumnezeu ne-a ascuns
viitorul, totusi sunt cateva lucruri care ni le-a descoperit, printre care
si faptul ca va veni Antichristul si Fiara care vor domni pe pamant in
zilele din urma si ca va avea un semn, care odata acceptat inseamna ca
ne inchinam Fiarei.Daca te-ai inchinat fiarei, renunti la Dumnezeu.Nu stiu cum ai
inteles tu ceea ce ne e descoperit in Biblie in legatura cu acest lucru,
dar eu vreau sa spun si celorlalti ceea ce eu am inteles si ceea ce stiu.Nu
vreau ca acest lucru sa ia pe cineva pe nepregatite si eu sa fiu
responsabila de asta.
Nu vreau sa te superi pe ce am scris.Doar sa te gandesti si daca
vrei,astept sa mai scri pareri de-ale tale si cum vezi lucrurile.
Dau un site pe care se poate intra si gasi si niste imagini si
ce au spus alti credinciosi de Biocip.
Dumnezeu sa te binecuvinteze si sa ne dea intelepciune la toti sa
intelegem Cuvantul si Voia Lui.
http://verichip.xhost.ro/
Biocip
Carmen,din ce ai scris am inteles ca tu consideri
timp pierdut sa fim la curent cu ce se intampla in lume si cum se
relationeaza la Cuvantul lui Dumnezeu.Da, e adevarat, Dumnezeu ne-a ascuns
viitorul, totusi sunt cateva lucruri care ni le-a descoperit, printre care
si faptul ca va veni Antichristul si Fiara care vor domni pe pamant in
zilele din urma si ca va avea un semn, care odata acceptat inseamna ca
ne inchinam Fiarei.Daca te-ai inchinat fiarei, renunti la Dumnezeu.Nu stiu cum ai
inteles tu ceea ce ne e descoperit in Biblie in legatura cu acest lucru,
dar eu vreau sa spun si celorlalti ceea ce eu am inteles si ceea ce stiu.Nu
vreau ca acest lucru sa ia pe cineva pe nepregatite si eu sa fiu
responsabila de asta.
Nu vreau sa te superi pe ce am scris.Doar sa te gandesti si daca
vrei,astept sa mai scri pareri de-ale tale si cum vezi lucrurile.
Dau un site pe care se poate intra si gasi si niste imagini si
ce au spus alti credinciosi de Biocip.
Dumnezeu sa te binecuvinteze si sa ne dea intelepciune la toti sa
intelegem Cuvantul si Voia Lui.
http://verichip.xhost.ro/
Biocipul uman
Am primit de mult prin internet un email comun care anunta aceasta inventie si avertiza pe crestini de existenta si implicatiile ei. Nu mi-a venit a crede insa... priveam dar ca undeva secret in adancul inimii ceva imi spunea ca nu vom mai fi aici cand toate acestea se vor intampla, ca nu voi trai sa vad acest biocip in realitate... Dar Dumnezeu mai are si surprize pentru mine. Nu demult vizitand Muzeul de Stiinte din Londra (The Science Museum) in cadrul expozitiei 'cybercity- orasul viitorului' am regasit printre exponate ceva familiar... sub privirile mele sub geamul de sticla se afla ... primul biocip uman inventat impreuna cu pistolul implant... si un comentariu explicativ: "a fost folosit pentru parinti pentru a-si putea localiza copii in caz de rapire, accident, dispartie"... "aceasta tehnologie controversata este in prezent in vederea bancilor pentru inlesnirea tranzactiilor electronice facand inutile in viitor cartile de credit, cecurile, cartile de debit, facilitand astfel procesele de vanzare cumparare facand imposibil astfel furtul de identitate"

Privem si nu imi venea a crede ochilor... biocipul mic cam de lungimea unghiei... priveam cum profetia biblica a inceput sa se implineasca... Ma bucur ca Dumnezeu ne-a pregatit deja o cale de scapare!
Rugaciune
Doamne, ai mila de copiii Tai !

Numai Tu ne poti da putere sa facem Sfanta voia Ta ! Ai mila Bunule, de toti copiii care inca nu Te cunosc, ajuta-i sa te cunoasca, sa se poata bucura la picioarele-Ti Sfinte ! Amin.
pace
Sunt total deacord cu articolul dumneavoastra, fiindca va cunosc cat de cat, ca sa -mi dau seama de calitatea cuvintelor dvs,Dumnezeu sa va rasplateasca
Adăugat în 30/07/2008
Statistici
  • Vizualizări: 3459
  • Export PDF: 2
  • Comentarii: 6
Opțiuni
Ieremia 29:11 Căci Eu ştiu gândurile pe care le am cu privire la voi’, zice Domnul, ‘gânduri de pace, şi nu de nenorocire, ca să vă dau un viitor şi o nădejde.