Ceva începe în septembrie
Autor: Andreea Fit  |  Album: fara album  |  Tematica: Viață
Resursa adaugata de resursecrestine in 11/09/2017
    12345678910 9.67/10 X
Media 9.67 din 3 voturi

    Atâtea lucruri se spun în septembrie. Sunt atâtea amintiri din vacanţă care se împărtăşesc între copii, atâtea noutăţi personale care se aduc în prim-plan. Parcă în fiecare septembrie, ceva trebuie să fie nou: o haină, ghiozdanul, stiloul… ceva. Un lucru cel puţin se înnoieşte mereu, precum un simbol material al perioadei care urmează să vină şi pe care fiecare o doreşte nouă, mai bună şi mai înfloritoare. Septembrie este “Anul Nou”pentru foarte mulţi oameni, este cumpăna anului, când se ivesc zorii unei posibile schimbări.

    Copil sau adult, luna aceasta, când se zăresc noi începuturi, poate fi şi luna ta. Poţi lua hotărâri până acum amânate. Poate e cumpăna ta anul acesta, e toamna schimbării tale. Ceea ce trebuie să schimbi în viaţa ta, ştii doar tu.

    Şcolarilor, e despre voi, dar este şi despre Dumnezeu. El e acolo la început şi va fi acolo şi la sfârşit. Va fi mereu, aceasta este natura Lui, să fie prezent în toate lucrurile, şi în cele mari, dar şi în cele mici. E lângă voi şi în pauza de 10 minute, şi în faţa unui mare examen. El este acolo, voi sunteţi? Domnul e acolo lângă colegul pe care-l batjocoreşti,  îl loveşti, nu-l ierţi, îl judeci, pentru care nu ai compasiune. Tu eşti acolo?

    Poate toamna aceasta, nu obiectele pe care le deţinem trebuie să fie noi, ci atitudinea noastră, modul nostru de convieţuire şi dragostea pe care am putea să o reînvăţăm.

    Să fie începutul unei schimbări, fie că eşti mic în pragul şcolii, fie că eşti adult în pragul vieţii. Schimbarea lăuntrică este pentru fiecare. Dumnezeu este pentru fiecare!

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 2296
  • Export PDF: 1
Opțiuni