Când ţi se face după credinţă
Autor: Andrada Popa  |  Album: fara album  |  Tematica: Rugăciune
Resursa adaugata de resursecrestine in 29/06/2017
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 1 vot

„Apoi a zis sutaşului: „Du-te, şi facă-ţi-se după credinţa ta.” Şi robul lui s-a tămăduit chiar în ceasul acela.” (Matei 8:13)

    Răspunsul Domnului Isus, în aproape toate situaţiile în care oamenii veneau la El cu neputinţele lor, a fost: „Facă-ţi-se după credinţa ta!”. Am meditat puţin la acest lucru şi am realizat că, într-adevăr, rugăciunile la care am primit răspuns, au fost cele făcute cu credinţă, cu încredere în El, fapt care a atras puterea lui Dumnezeu. Nu că aş fi spus eu cuvinte impresionante ci mai degrabă, rugăciunile ascultate, au fost acelea  în care cuvintele au fost simple, dar credinţa în El a fost izvorâtă din toată inima!

    „Rugăciunea făcută cu credinţă va mântui pe cel bolnav.” (Iacov 5:15a). Exact aşa este! Acea rugăciune în care realizezi că ceea ce tu doreşti e peste puterile tale, şi că, indiferent de cât de mic e lucrul pentru care te rogi, răspunsul final îl dă Dumnezeu. De multe ori, spunem rugăciuni, dar nu se întâmplă nimic. Există un mic secret al rugăciunii: credinţa din spatele vorbelor! Adică, tu chiar crezi că doar prin El primeşti vindecare, iar medicamentele pe care le iei nu au niciun efect, decât dacă Dumnezeu vrea să te vindece prin ele? Sau crezi că El şi numai El te călăuzeşte, iar fiecare decizie, mai bună sau mai rea, a fost ceea ce Dumnezeu a îngăduit în viaţa ta?     

    Cineva spunea odată că Dumnezeu onorează credinţa. Domnului Îi place ca noi să ne încredinţăm Lui, pentru că, în acest mod, El devine într-adevăr Rege peste viaţa noastră. Stăruinţa în rugăciunea făcută cu credinţă puternică, va aduce răspunsul lui Dumnezeu. Iar un om care primeşte răspunsuri la rugăciuni, devine un om puternic spiritual, cu experienţe incontestabile ale lucrării lui Dumnezeu în viaţa sa.

    Roagă-te perseverent şi cu credinţă totală în Domnul! Aşa cum spunea un om al lui Dumnezeu: „Roagă-te până când chiar te rogi!” Acest lucru te va întări foarte mult, iar prezenţa lui Dumnezeu în viaţa ta va fi mult mai evidentă, atât pentru tine, cât şi pentru cei din jurul tău. Cercetează-te şi pune rugăciunea pe primul loc în viaţa ta de credinţă. Caută să ai o relaţie adevărată cu Dumnezeu şi comunică cu El.  Domnul să ne ajute să fim întru totul ai Lui, iar credinţa noastră să reflecte ceea ce spunem.

Statistici
  • Vizualizări: 2589
  • Export PDF: 2
  • Favorită: 1
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
Opțiuni