La 11 ani de Resurse Creștine, avem nevoie de tine!
Autor: echipa Resurse Creștine  |  Album: Aniversare  |  Tematica: Slujire
Resursa adaugata de resursecrestine in 21/11/2016
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 27 voturi

    Au trecut 11 ani de când Resurse Creștine a luat ființă. De când Dumnezeu ne-a dat binecuvântata ocazie să ducem mesajul Evangheliei cât mai multor oameni. De când Dumnezeu ne-a chemat pe noi, cei din spatele site-ului, să punem deoparte timp pentru a-L sluji pe El și în acest mod. De când tot El ne-a adus în cale oameni care să ne ajute și să ne sprijine.

    În acești 11 ani Dumnezeu ți-a vorbit și ție. Poate te-a chemat să-L slujești. Cum ai răspuns? “Sunt prea tânăr”? “Sunt prea bătrân”? “Nu am timp”? “Nu am pregătirea necesară”? “Nu știu ce aș putea face”?

    Dă-mi voie, te rog, să îți spun că oricare ar fi fost răspunsul tău, la Resurse Creștine te poți implica și tu! Am avut, de-a lungul timpului, colaboratori cu vârste cuprinse între 6 și peste 80 de ani. Spre deosebire de alte lucrări în care te-ai putea implica, colaborând cu noi, nu va trebui neapărat să te deplasezi undeva, deci nu ai pierde timpul, puțin cum e, pe drumuri. Și nu trebuie să aloci mai mult de o oră pe săptămână, dacă asta e tot ce poți oferi. Iar dacă citești acest mesaj ești deja destul de calificat să ne ajuți în cel puțin câteva privințe. Contactează-ne pentru a afla mai multe moduri în care te poți implica în lucrarea de la Resurse Creștine!

    Poate te gândești că și-așa sunt suficienți oameni care deja sunt implicați și nu e nevoie și de tine. Să știi că nu e așa! Echipa Resurse Creștine nu e mare și o poți cunoaște aici. Și, din păcate, sunt puțini colaboratorii care se implică pe termen lung, majoritatea ajută punctual sau pe o perioadă scurtă de timp.

    Cel mai bun moment pentru a face ceva pentru Dumnezeu este acum! Nu amâna pe mâine. Nu aștepta să termini școala, să te căsătorești sau să-ți vezi copiii mari. Trecutul nu-l poți schimba și doar Dumnezeu cunoaște viitorul, însă ceea ce poți face azi este să te decizi să-L slujești pe Dumnezeu dăruind din timpul tău lucrării Sale!

    Puțini oameni au făcut lucruri spectaculoase pentru Dumnezeu în perioade scurte de timp (majoritatea murind slujind), dar mulți sunt cei care au lucrat o viață pentru Evanghelie și au avut impact în viețile a mii și milioane de oameni! Nu ai vrea ca peste ani să poți privi în urmă și să vezi efectele implicării tale în slujba lui Dumnezeu, mulțumindu-I pentru onoarea pe care ți-a făcut-o?

    După 11 ani de slujire, noi îi mulțumim lui Dumnezeu pentru chemarea pe care ne-a făcut-o și pentru că a fost alături de noi în tot acest timp! Mulțumim totodată și tuturor celor care ne-au ajutat și s-au implicat de-a lungul anilor. Dumnezeu să ne binecuvinteze pe toți și să ne ajute să răspundem întotdeauna chemării Lui!

Dam Slava Domnului ca a inspirat si invrednicit echipa acestui minunat forum de gandire, cugetare si creativitate crestina sa deschida paginile virtuale pentru ca toti cei insetati dupa adevar si dupa o raza de mangaiere divina sa se poate adapa din apa vie a Cuvantului lui Dumnezeu. Mesajul de mai sus este plin de intelepciune divina: "Cel mai bun moment pentru a face ceva pentru Dumnezeu este acum!" Intradevar trebuie sa lucram cat este ziua. Vine noaptea si nu mai lucreaza nimeni. Fie ca Domnul sa binecuvanteze in continuare cu har si putere de munca echipa Resurselor Crestine pentru a duce mai departe minunata lucrare pe care o face spre slava Domnului. Amin.
Adăugat în 21/11/2016 de marin2016
La mulți și rodnici ani Resurse Creștine!
Ați deschis ușa larg tuturor!
Ați lăsat să se sature flămândul, însetatul după neprihanire, ați întins masa cu cele mai gustoase bucate după voia lui Dumnezeu care ne-a împărțit minunate daruri nouă, acelora care ne întâlnim
atât de des pe paginile siteului, scriind.
Mă simt -acasă- aici este locul de muncă dăruit mie de Dumnezeu.
Aici îmi las în fiecare postare o parte din mine, din sentimentele mele, culese și interpretate în biseric,i comunități crestine de pe mapamond.
La mulți ani iubită casă!
Adăugat în 22/11/2016 de sanda_tulics
Unui om bolnav, cea mai normală urare de ziua lui este aceasta: ,,Domnul să-ţi de-a sanatate,,

Lumea crestina de azi a ajuns să locuiască în: ,,in suptire şi purpură,,, adică în confortul lumi. Şi credem ca acest lucru vine de la Dumnezeu, de aceea nu ne socotim vinovaţi de noua noastră locuinţă. Credinţa aceasta e pe jumătate adevarată, deoarece nu poti socoti vinovat pe un om obosit că îşi caută un loc unde să-şi plece capul.
Tihna, confortul, pentru un suflet obosit e la fel de binevenită ca somnul pentru un trup obosit. Problema noastra este că am pierdut totul pentru confort, ca să ne câştigam, confortul. Astfel ,pe altarul confortului ne-am jertfit copii,( nenascuţi) sănatatea, timpul, bani,caracterul,.... şi am ajuns să iubim odihna sufletească mai mult decât sănătatea sufletească . Acesta e boala în care zace lumea creştină de azi. De aceea cea mai normala urare este:
,,Vă doresc d-voastră şi tuturor ,, pacienţilor,, d-voastră ceea ce îmi doresc şi mie: să părăsim cu toţi locuinţă aceasta ,,infectă,,care e ţinta ,, artiletiei,, lui Dumnezeu şi să intrăm în Adevarata Locuinţa care e păzită ,,garda,,lui Dumnezeu.
Acum,am, şi o rugăminte: vă rog să mă lăsati să lovesc şi anul acesta prin POSTARILE mele în locuinţa aceasta noua a aPOSTATILOR. Acest adapost(idol) trebuie darâmat că am ajuns să locuim în el şi prin urmare nu mai putem locui în Hristos . Şi cine nu locuieşte în Hristos este un apostat chiar daca posteaza materiale incendiare pe Resurse Creştine.
Cel mai important lucru l-am lasat la urma: să ştiţi că mă rog pentru d-voastra, ca Dumnezeu să vă dea har si pace(confort prin sănatate sufletească) Amin.
Adăugat în 22/11/2016 de pascaioan
Dumnezeul oricărui har să vă binecuvânteze și să vă răsplătească pentru tot efortul pe care îl depuneți pentru ca oamenii să aibă acces la Cuvântul lui Dumnezeu. Nu este o satisfacție mai mare decât aceea prin care știi că cineva s-a hrănit, a fost încurajat când era zdrobit, a fost ridicat când era căzut, prin mesajele, postările și tot ceea ce poate zidi, din această pagină. La multi ani și Domnul să vă poarte din biruință în biruință până va veni El.
Adăugat în 22/11/2016 de cornel_nelly2
La si mai multi si mai rodnici ani ii doresc intregii echipe de la resurse crestine
. Va multumesc pentru colaborare, Ii multumesc lui Dumnezeu care v-a pus deoparte pentru aceasta minunata lucrare pe care o faceti spre slava si gloria Lui. Fiti binecuvatati!
Adăugat în 23/11/2016 de Sanja-Adriana
Domnul sa va binecuvinteze pentru tot ce ati facut ! El sa va dea har si putere in continuare.
Adăugat în 23/11/2016 de DanieLStefan
Domnul să vă binecuvinteze cu binecuvântări sfinte cerești și el să vă fie lumina, călăuza în această lucrare atât de minunată .Domnul să vă răsplătească efortul și munca înzecit.
Lucrarea ce o faceți pentru Domnul în primul rând , apoi pentru noi toți ați deschis un drum unde putem parcurge prin vers tot ce-i frumos .E talantul tuturor celor ce lucrați, Domnul să vă călăuzească să îl fructificati și de acum în colo și împreună să facem o lucrare frumoasa cum a fost până acuma.
LA MULTI ANI - RESURSE CREȘTINE -
Adăugat în 24/11/2016 de cocatoma
"Dacă rămâneţi în Mine şi dacă rămân în voi cuvintele Mele, cereţi orice veţi vrea şi vi se va da.
Dacă aduceţi multă roadă, prin aceasta Tatăl Meu va fi proslăvit şi voi veţi fi astfel ucenicii Mei.
(Ioan 15:7, 8)
Slavit sa fie Domnul pentru ca de la El vine si vointa si infaptuirea!

Resurse crestine - un site de referinta, o roada bogata pentru largirea Imparatiei lui Dumnezeu.

Fiti binecuvantati de Tatal ceresc pentru credinciosia voastra!
Adăugat în 24/11/2016 de lilianabalcan
"La multi ani binevuvantati!", Resurse crestine! O lucrare măreață, reprezentată de credincioși placuti lui Dumnezeu! Apreciez smerenia in lucrarea aceasta, simtul raspunderii si al slujirii cu dragoste, "din umbra". Cei care fac partea grea a site-ului, stiu cu câtă răbdare trebuie sa te înhami, intelepciunea Duhului Sfânt vă dă biruință. Imi amintesc primele mele postări, atunci am descoperit internetul, nu stiam nici sa trimit un mail. Am crescut in cunoștință postând pe resurse creștine si sunt mult recunoscătoare fratelui Laurentiu Trica pentru rabdarea lui cu noi si pentru implicarea permanenta in mentinerea site-ului intr-o perfectă armonie. Darul smereniei e mai predus de alte daruri pentru ca vine in urma intelepciunii daruita de Dumnezeu. Pentru mine personal, asta face mult! Unde este mândrie, Domnul și lucrarea Lui este pus pe locul doi. Fereste-ne Doamne de mandria ce vine inaintea căderii si Ție, doar Ție să Ți se atribuie totul! Timpul nostru, creațiile, binecuvântările și toate darurile pe care ai îngăduit să le avem fiecare. Umplene cu roadele Duhului Tău și oricat am lucra pe ogoarele Evangheliei, Tu să Te vezi, nu noi! Ajuta-ne să veghem, ca să nu cadem de oboseală! Amin! Mulțumesc Resurse crestine.ro!
Adăugat în 24/11/2016 de lboltasu
Bunul Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toți care puneți suflet, timp, bani și resurse de orice fel pt ca această lucrare minunată să continue să existe!!!
Adăugat în 24/11/2016 de Ioanhapca
La mulți și rodnici ani, Resurse Creștine! Sunt unul dintre milioane de oameni pentru care, cum scria mai sus, „mulți au lucrat o viață pentru Evanghelie și au avut impact”. Mulțumesc lui Dumnezeu că mi-a dat onoarea să particip cu ce am putut la acest site care a avut un rol important în viața mea!
Încă o dată la mulți ani!
Adăugat în 24/11/2016 de GabrielTudor
La multi ani Binecuvantati! Dumnezeu sa Binecuvanteze aceasta lucrare ! Va port in rugaciune! VA iubesc!
Adăugat în 28/11/2016 de jenipreda
La multi ani si va voi sustine cu ajutorul lui Dumnezeu si in continuare, deoarece cred in impactul major al site-ul dumneavoastra pentru Imparatia lui Dumnezeu!
Adăugat în 01/12/2016 de NeluRosu
Nu sunt un accident în Univers, în lumea aceasta şi cred că şi-n siti-ul Resurse Creştine.
Cu toate că-n multe ţări din lume, sunt legi care apără dreptul de autor (antiplagiat) portalul acesta permite plagiatul Marelui Autor al mîntuirii noastre. Prin El am primit cea mai nobilă chemare de-a fi lucrători împreună cu EL. Deaceia caut şi eu ca un neînsemnat să-mi expun unele cugetări, gînduri, maxime şi schiţe ca să fie de un folos macar unei singure peroane.
Pentru toate îL binecuvîntăm pe Dumnezeu şi vă încredinţă în braţele Lui ca să fiţi şi DVS o binecuvîntare.
Adăugat în 01/12/2016 de Buncrestin
Dumnezeu să vă binecuvinzeze și să vă ajute să păstrați Saitul
Adăugat în 02/12/2016 de ardelenlogos
Dumnezeu sa va binecuvinteze munca si sa va rasplateasca toate eforturile. Este o hrana minunata pe ascest site si primim ca din partea Domnului resursele spiritual. Multumesc din inima Domnului pentru RESURSE CRESTINE si tuturor care contribuie.
Adăugat în 03/12/2016 de pentapadre
la multi ani resurse crestine va multumesc tuturor fratilor si surorilor care v-ati implicat in crearea acestui site mie imi place f mult sa va fie D ISUS calauza in continuare
Adăugat în 05/12/2016 de g_paula_2008
Multa sanatate toturor colaboratorilor acestui site minunat si tuturor celor ce au avut initiativa construiri lui, cu ocazia implinirii a 11 ani spun doar atat :Sanatate siteului si sa fie aparat impotriva tuturor atacurilor cibernetice de pe internet cu ajutorul unor oameni competenti ajutati in fiecare clipa de Tatal nostru creatorul tuturor lucrurilor , fara el nimic nu ar fi.
Adăugat în 17/12/2016 de claudiu45
La multi ani si la m-ai multe resurse benefice pentru suflet, mereu intru pe sait sa caut si sa ascult materiale care ma ajuta la : studiu biblic , predicii etc ,Mi-am creat un cont de multi ani ,dar acuma cand am citit ce ati scris m-ai sus mie rusine ca nu am urcat pe sait Studiile Biblice , Predici care ar fi putut sa fie benefice si pentru alti , incerc sa recuper de acuma inainte .Fiti Binecuvantati Amin.
Adăugat în 17/12/2016 de teoo167
am fost si sunt foarte binecuvantata cu tot ceea ce gasesc aici la resurse crestine.Dumnezeu sa va aibe totdeauna sub paza si protectia Lui,sa va binecuvinteze cu tot ce aveti nevoie ,sa va dea intelepciune ,pricepere,har si pace in toata lucrarea pe care o faceti!!!
Sarbatori pline de bucurii si binecuvantari si sa slujiti Domnului cu bucurie pana la venirea Lui!!!
MARANATA!!!ALELUIA!!!
Adăugat în 24/12/2016 de rosalina
Statistici
  • Vizualizări: 36589
  • Export PDF: 5
  • Favorită: 3
  • Comentarii: 22
Opțiuni