Ziua în care murim… și au murit
Autor: Teofil Gavril  |  Album: Căi rele  |  Tematica: 2Cronici 7:14
Resursa adaugata de resursecrestine in 02/11/2015
    12345678910 9/10 X
Media 9 din 9 voturi

"dacă poporul meu… se va abate de la căile lui rele"  2Cronici 7 : 14    

Știu că o să fiu certat zdravăn, dar nu pot ignora câteva legături care sunt evidente. Au murit niște copii și asta e tragic, e groaznic și nu putem face nimic altceva decât să învățăm din asta. Să ajungi doar o lecție, asta într-un caz fericit, este dramă. Să fie uciși 30 de tineri, și cine știe dacă nu mai pleacă unii, e trist și dramatic.

Totuși, prea se leagă cu o dimensiune spirituală acest incident. Iertată-mi fie bănuiala, dar demonii nu erau deloc lipsă de la un asemenea eveniment. Formația Goodbye To Gravity își lansa albumul „Mantras of War” în Club Colectiv, una din piese numindu-se „The Day We Die”. Unii martori susțin că tocmai acea piesă se cânta la momentul declanșării incendiului.

Vom putea să refuzăm o asemenea ipoteză, vom alege să refuzăm că e o putere demonică acolo. Vom putea alege să credem că e doar o conjunctură nefericită, realitatea este că dimensiunea spirituală a incidentului nu poate fi ignorată. Voi rămâne cu gândul că „diavolul i-a luat din viață pe acei copii”.

Treziți-vă tineri la realitate, treziți-vă părinți. Avem nevoie de Dumnezeu nu de diavol, demoni și sărbătorile în cinstea lor. Cântă despre moarte, cântă despre sânge, despre groază și nu cântă ca să plângă, ci ca închinare prin cântece. Credem că e artă vorbitul și cântatul pe teme de moarte, dar nu e deloc artă. Le aducem copiii ca jertfă, ne jertfim copiii pe altarele lor. Dumnezeu plânge din cauza asta, Isus a murit pentru salvarea noastră și noi ne jertfim pentru demoni. Oare vom înțelege vreodată că Dumnezeu e real și că avem nevoie de El?

Formația avea pe 31 chemare la „Balul Ororilor” pe pagina ei. Invitația suna așa: „Pe 31 Octombrie, lasa frica deoparte si vino sa pasesti in intuneric! Am pregatit pentru tine o petrecere plina cu surprize terifiante, otravuri sofisticate si un concert Live Vița de Vie ce iti va da fiori pe sira spinarii! Vei fi blestemat la distractie la cea mai autentica petrecere de Halloween din capitală!”

Doamne, mângâie pe cei rămași, vindecă pe cei arși și învață-ne că nu e de joacă cu dracii.

 

   Sursa

Imi exprim si eu solidaritatea fata de familiile indoliate, Iata ca in asemenea moment simt acelasi lucruri precum autorul editorialului si consider ca o mare vina o au parintii pentru ca au lasat astfel de lucruri sa invadeze vietile copiilor, lipsa unei educatii crestine, destinatia sufletelor celor care au murit este una sigura si anume Iadul, si sper ca sa fie o trezire pentru noi toti tinerii sa constientizam ca Domnul ne vrea cu gelozie si nu putem sluji la doi stapani! Lui Dumnezeu si lui Mamona! Domnul sa ne binecuvinteze pe toti cu un cuget curat si cu roada Duhului Sfant!
Adăugat în 02/11/2015 de evlavia87
Este adevarat ca lipsa unei educatii crestine duce la mari dezastre dar... mai grav este ca nici parintii acelor copii nu cred ca au o educatie crestina! De unde sa-i educe pe copiii lor cand nici ei, parintii, nu sunt educati crestineste? Vad inclusiv prin adunarile neoprotestante grave diferente de la o generatie la urmatoarea: daca parintii cunosc pe Domnul si macar reusesc sa vorbeasca bine pe la indemnuri sau amvon, copiii lor sunt cu inimile legate de lume, se rusineaza cu Domnul si daca ajung in fata adunarii ca asa vrea pastorul sa-i puna sa slujeasca, o fac mai mult de gura parintilor sau ca sa iasa in evidenta ca ei stiu sa cante frumos. Concluzia ar fi ca ar trebui ca TOTI sa ne lipim inimile de Domnul: si parinti si copii si neoprotestanti si cei din lume, absolut TOTI!
Adăugat în 03/11/2015 de cst179
Cu toata smerenia vorbim despre lucrurile dramatice petrecute in clubul Colectiv, lacrimi durere, moarte si moarte vesnica, dar in acelasi timp trebuie sa recunoastem si puterea satanica atunci cand este invocata. Dumnezeu ne-a invatat sa ne impotrivim diavolului nu sa il chemam, ne-a invatat sa luptam impotriva duhurilor rautatii nu sa le adoram. Si, prin cate modalitati se intampla lucrul acesta chiar si printre crestinii nominali. Biserica lui Hristos trebuie sa se roage pentru tineri ca sa fie feriti de influenta duhurilor rautatiin si sa o faca cu toata autoritatea Duhului Sfant. Acesta este mandatul Bisericii sa puna pe fuga pe diavol si duhurile rautatii si astfel sa nimiceasca lucrarile intunericului. Chel Biserica lui Isusu Hristos sa se ridice la lupta impotriva Diavolului si a duhurilor rele fiindca are acest mandat. Fi-ti tari si nu va plecati sub jugul robiei, copii ai Domnului, caci ceea ce este in voi este mai tare decat ce este in lume (Isus,Cuvantul si Duhul Sfant sunt cu noi). Fi-ti tari, curajosi si incredeti-va in puterea lui Dumnezeu. Cu smerenie si credinciosie.


Adăugat în 04/11/2015 de petrucoman
31 octombrie ? nu 30 octombrie, când s-a produs incendiul ? Pentru credibilitate, era bun de pus afişul în cauză sau un link la acesta. Pe lângă faptul că cele spuse în comentarii sunt adevărate, să nu uităm că este o lecţie pentru noi toţi: Luca 13:1-5 ,,În vremea aceea, au venit unii şi au istorisit lui Isus ce se întâmplase unor galileeni, al căror sânge îl amestecase Pilat cu jertfele lor.
„Credeţi voi”, le-a răspuns Isus, „că aceşti galileeni au fost mai păcătoşi decât toţi ceilalţi galileeni pentru că au păţit astfel?
Eu vă spun: nu, ci, dacă nu vă pocăiţi, toţi veţi pieri la fel.
Sau acei optsprezece inşi peste care a căzut turnul din Siloam şi i-a omorât, credeţi că au fost mai păcătoşi decât toţi ceilalţi oameni care locuiau în Ierusalim?
Eu vă spun: nu, ci, dacă nu vă pocăiţi, toţi veţi pieri la fel.”
Adăugat în 06/11/2015 de Mykens
Dragii mei sarbatoarea halloween este o sarbatoare care “omagiaza” moartea: vampiri, zombi, cadavre, draci, fantome, duhuri malefice, etc. toate acestea au fost deghizari ale copilasilor!!! din ziua cu pricina. Ale propriilor nostri copilasi! In ziua respectiva am vazut o gramada de copii care mergeau sau veneau de la scoala costumati in diverse moduri care mai de care mai expresive. M-am gandit cu stupefactie la faptul ca un parinte care spune ca-si iubeste copilasul i-a cumparat acestuia coarne rosii, de drac! Pai copilul tau ar trebui sa-l dedici lui Dumnezeu nu dracilor! Sa-L rogi pe Dumnezeu sa-i poarte de grija zi de zi si nu sa-l dotezi tu cu coarne, tridente si alte “ustensile” specifice lumii intunericului. Unii zic ca e ceva inofensiv, ca se distreaza si ei, ca ei nu cred in asa ceva, etc. Dar chiar asa: in ce mai cred copiii nostri? dar parintii lor? Nu am vazut prea multi copii deghizati in pastori, sau magi , sau Iosif, sau Maria, sau...de Sarbatoarea Nasterii Domnului Isus si stiti de ce? Pentru ca pe nimeni nu mai intereseaza sarbatorile cu adevarat crestine desi ne dam crestini de mii de ani, din tata-n fiu, etc...De fapt atunci nu se sarbatoreste nasterea Mantuitorului ci sarbatoare lui mos craciun. Iar de Pasti nu e ziua cand ISUS a invins moartea dandu-ne sansa vietii vesnice ci e ziua unui iepure! Halal crestinism oameni buni!
Cat despre invitatia la "Balul Ororilor"....fara cuvinte
Adăugat în 06/11/2015 de cristibrad69
Mykens, invitația citată era pentru un eveniment ce trebuia sa aibă loc a doua zi, deci pe 31, în care ei făceau deschiderea unei alte trupe.
Adăugat în 07/11/2015 de rofilu
Statistici
  • Vizualizări: 4813
  • Export PDF: 3
  • Favorită: 3
  • Comentarii: 6
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni