Ziua când Dumnezeu dă ceasul înapoi…
Autor: Cristian Boariu  |  Album: Rugăciune  |  Tematica: 2Cronici 7:14
Resursa adaugata de resursecrestine in 18/03/2015
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 10 voturi

   “Și care-i semnul?” întrebă sfios Ezechia pe cel mai mare proroc de atunci, așteptând cu nădejde un Cuvânt de la Dumnezeu. Isaia răspunse cu o fermitate deosebită în glas: “Dumnezeu va da ceasul înapoi astăzi, pentru tine, Ezechia!”.

   În primul rând, ziua când Dumnezeu dă ceasul înapoi e ziua când El ascultă lacrimile și rugăciunile tale. Acesta era bagajul lui Ezechia când moartea l-a așteptat la ușă dar a fugit degrabă când i-a vazut greutatea. Adună-ți lacrimi și rugăciuni nenumărate. Cele care cad in batiste sau în șervețele nu sunt aruncate la coșul de gunoi, ci adunate de Dumnezeu în burduful Lui. Și în ziua când El va răspunde rugăciunilor tale vei vedea că timpul va sta în loc și momentele de bucurie te vor inunda.

   Apoi, ziua în care Dumnezeu dă ceasul înapoi e ziua în care El te face sănătos. Dumnezeu nu doar că aude rugăciunile noastre, dar le și împlinește pe cele care sunt după voia Lui. Tragic este că noi dorim mereu sănătate fizică dar Dumnezeu pune accentul pe cea spirituală. Nu există boală mai grea ca păcatul, dar El te poate vindeca și de asta. Și ți se va părea că zbori, că doar aripi de înger îți mai lipsesc ca să urci spre locul unde doar sfinții ajung.

   Și nu în ultimul rând, ziua în care Dumnezeu dă ceasul înapoi e ziua în care El adaugă ani în plus vieții tale. Lui Ezechia i-a dat 15 ani de viață în plus ca să poate povesti tuturor minunea unei vindecări și a unei vieți prelungite. Păcat că și-a irosit acești ani etalându-și averea celor care vroiau să audă altceva de la el.

   Poate noi nu primim 15 ani în plus dar vă asigur că atunci când Dumnezeu a oprit timpul la Golgota în loc, când secundele se măsurau în ceasuri de agonie pentru Cel care a creat timpul, am primit veșnicia. De atunci putem spune ca poetul:

Vom trăi veşnicii de iubire
Mii de ani, zeci de mii, mii de mii;
/:Când o clipă cu El e-o uimire
Ce va fi, ce va fi în veşnicii?:/

   Când oamenii dau ceasul înapoi, primul gând al lor e: “voi dormi mai mult noaptea aceasta”. Dumnezeu însă când dă ceasul înapoi, fiecare ticăit ne sună în urechi a har, bunătate și îndurare. Acestea însă nu vor ține mult pentru că Mirele a început deja să numere orele inverse până la nunta din CER, o nuntă la care nimeni nu se va ma uita la ceas.

   Până atunci haideți să ne reglăm ceasurile după cel al Marelui Ceasornic. Și ziua ni se va părea scurtă pentru cât de mult este de muncă în ogorul Evangheliei, iar noaptea prea lungă. Dar vin zorile, iar de atunci încolo, nimeni nu va mai da ceasurile înapoi.

Mulţumiri în Numele Domnului de sfântă învăţătură; fiţi binecuvântat.
Adăugat în 27/03/2015 de floridinmaracineni
foarte frumos, multumesc
Adăugat în 30/03/2015 de Alexflorin24
Statistici
  • Vizualizări: 3798
  • Export PDF: 4
  • Favorită: 2
  • Comentarii: 2
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni