Cuvinte la vremea potrivita
Autor: A.W. Tozer  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de resursecrestine in 12/05/2008
    12345678910 0/10 X
Puteţi scrie pe o hartie acest lucru, ca fiind un adevar general valabil: Nu conteaza ce face un om, nu conteaza cat de prosper pare sa fie intr-un anumit domeniu, daca Duhul Sfant nu este Vitalizatorul suprem al activitatii lui, atunci totul se va prabusi cand va muri. Duhul lui Dumnezeu, prezenta si darurile Lui nu sunt doar dezirabile in adunarile noastre crestine; sunt absolut imperative !

Nicaieri in Cuvantul lui Dumnezeu nu exista vreun pasaj care sa poata fi rastalmacit in asa fel incat sa insemne ca Biserica vie, unitara a lui Isus Hristos de dinaintea venirii Sale, nu va avea aceleasi drepturi pe care le-a avut si in Ziua Cincizecimii.

Eu unul sunt hotarat sa nu capitulez in fata vremurilor in care traim! Putem deveni de neclintit in aceasta hotarare. In puterea Duhului, trebuie sa spunem: ”Nu cedez si nu voi ceda in fata vremurilor in care traiesc !” Putem spune acest lucru Domnului nostru, noua insine si, din cand in cand, putem s-o spunem peste umar si diavolului.

Da, sustin faptul ca astazi Dumnezeu poate face pentru noi tot ce a facut in zilele apostolilor. Oh, puterea care ne apartine, potentialul pe care il avem datorita faptului ca El este aici! Drepturile noastre cetatenesti sunt inca valabile. Satutul nostru nu a fost revocat.

Intreb dar: Ce drept are cineva sa-mi spuna, in numele invataturii biblice, ca eu apartin unei biserici diferite de biserica apostolica a primului secol? Cine are dreptul sa-mi spuna ca focul s-a stins in glorie si ca bratul atotputernic al Hristosului lui Dumnezeu are acum o putere scazuta? Cand citesc Noul Testament, cine a fost trimis sa-mi spuna : ”Dar partea asta nu e pentru tine. Pasajul ala nu e pentru tine. Promisiunea aia nu e pentru tine”? Cui i-a fost dat dreptul sa stea astfel la poarta Imparatiei lui Dumnezeu ?

Trebuie sa experimentam acel fel de trezire spirituala care sa sfarseasca intr-o noua putere morala, intr-o noua dorinta de separare de lume, o noua curatie de inima, o noua revarsare a darurilor Duhului Sfant al lui Dumnezeu.Nu exista nici un grup religios sau organizare bisericeasca din lume, pe care Dumnezeu sa nu o paraseasca daca inceteaza sa implineasca voia Sa divina.

Putem fi lipsiti de orice, dar trebuie sa avem norul si focul prezentei lui Dumnezeu. Trebuie sa avem imputernicirea si puterea Duhului Sfant. Trebuie sa avem stralucirea slavei Shekinah – Dumnezeu cu noi. Atunci, chiar daca daca suntem lipsiti de orice altceva, tot vom avea o biserica adevarata.
~~~Cuvinte la vremea potrivita~~~Puteţi scrie pe o hartie acest lucru, ca fiind un adevar general valabil: Nu conteaza ce face un om, nu conteaza cat de prosper pare sa fie intr-un anumit domeniu, daca Duhul Sfant nu este Vitalizatorul suprem al activitatii lui, atunci totul se va prabusi cand va muri. Duhul lui Dumnezeu, prezenta si darurile Lui nu sunt doar dezirabile in adunarile noastre crestine; sunt absolut imperative !
doresc si pt mine....
acest foc la Dh Sf si umblarea zilnica sun calauzirea Dh SF dar cu tristete spun ca viata mea si poate a multora nu este atat de curata si separata de lume incat Dh Sf sa-si faca lucrarea asa cum a facut-o in timpul bisericii primare.E drept promisiuniile lui D-zeu sunt aceleasi noi nu suntem aceeasi,oameni sfinti dedicati lui D-zeu.
Adăugat în 13/05/2008
Dumnezeu este cu noi
Dumnezeu este acelasi ieri ,azi si in veci ,si El nu se schimba dupa noi,si noi trebuie sa ne schimbam dupa El,caci in biblie scrie si in V.T.si in N.T. ca fi-ti sfinti caci Eu sunt sfant,curatia si separarea de lume ne apropie de Dumnezeu si El se v-a apropia de noi,cu Duhul Sfant de la cincizecime vom fi toti cei desavarsiti de Dumnezeu,dar trebuie sa ne lasam prelucrati de Dumnezeu,Doamne ia-mi inima in mana Ta si fa-ma cum ai vrea sa fiu,sfanta si curata ,si asa sa ma infatzisez inaintea Ta.Amin
Adăugat în 14/05/2008
spiritualitate
conexiune spirituala nu vrajeala politico-religioasa.intrebare unde sunt actualii prooroci?
Adăugat în 16/05/2008
Statistici
  • Vizualizări: 5497
  • Export PDF: 4
  • Recomandări email: 1
  • Comentarii: 3
Opțiuni