El a fost!
Autor: camera_de_sus  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Adaugata in 29/01/2006
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 1 vot
A fost odata un cuplu ateist care avea un copil. Parintii nu i-au spus niciodata fetitei nimic despre Dumnezeu. Intr-o noapte cand copilul avea cinci ani, parintii s-au certat si tatal a impuscat-o pe mama chiar in fata copilului sau. Apoi
barbatul s-a sinucis in timp ce fetita privea ingrozita scena.
Dupa moartea parintilor, copila a fost trimisa la un orfelinat si mai tarziu adoptata. Mama adoptiva era crestina si a dus-o la biserica. In prima zi, la Scoala Duminicala, noua ei mama i-a spus instructoarei ca fetita nu auzise niciodata de Isus si a rugat-o sa fie rabdatoare cu ea. In acea ocazie, instructoarea a ridicat in mana o imagine a lui Isus si a intrebat: "Stie cineva cine este acesta?" Fetita a raspuns: "Eu stiu, el e omul care m-a tinut in brate in noaptea in care parintii mei au murit."

Dan
El este cel ce si pe noi ne-a salvat

Drag cititor,nu ma cunosti dar El ne cunoaste.Marturisesc ca de multe ori m-a salvat la propriu si pentru ca eu eram Toma necredinciosul,a vrut sa si vad cum ma ajuta ,nu doar sa simt...de exp intr-o noapte satan a venit sa ma sugrume si eu L-am strigat pe Isus in gind de citeva ori si a aparut .Era noapte bezna in camera si s-a facut lumina ca sa pot vedea cu ochi spirituali ce avea sa faca Dl pentru mine...avea sa lupte cu vrajmasul...cu un gest doar din mina...a alungat diavolul care incercase sa se dea mare...l-a aruncat zdrobindu_L SI l-A ARUNCAT PRIN GRILAJUL GEAMULUI FACINDU-L ZOB...SLAVA TIE DOAMNE...ISUSE NICIODATA NU VOI UITA CA TU ESTI CALEA ,ADEVARUL SI VIATA.dOMNUL SPUNE SA_L CHEMAM IN ZIUA NECAZULUI SI l-AM CHEMAI IAR EL CARE ESTE CREDINCIOS SI DREPT ...A VENIT.iTI MULTUMESC ISUSE...TE IUBESC ISUSE...SLAVA TIE ISUSE...DOMNUL MEU PE VECI,AMIN.
Statistici
  • Vizualizări: 2375
  • Export PDF: 4
  • Favorită: 2
  • Comentarii: 1
Opțiuni