1.Neprihanirea.Sigur ceea ce vei citi iti va schimba viata!!!
Autor: Anonim  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de adriannedelca in 20/11/2010
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 2 voturi

 

1.Neprihanirea nu este sa faci ceva corect,ci sa crezi corect.

   Romani 4:5"pe când, celui ce nu lucrează, ci crede în Cel ce socoteşte pe păcătos neprihănit, credinţa pe care o are el, îi este socotită ca neprihănire".
   Ce parere ai despre neprihanire?Este ceva ce trebuie sa faci,sau este ceva ce ai deja?Trebuie sa faci ceva ca sa fii neprihanit,sau  esti neprihanit?
   Biblia ne spune ca dupa ce Isus a murit pentru noi la cruce,noi suntem neprihanirea lui D-zeu in Isus,nu a dat neprihanirea Lui celor care vreau sa traiasca dupa Lege.
   Galateni 2:16"Totuşi, fiindcă ştim că omul nu este socotit neprihănit, prin faptele Legii, ci numai prin credinţa în Isus Hristos, am crezut şi noi în Hristos Isus, ca să fim socotiţi neprihăniţi prin credinţa în Hristos, iar nu prin faptele Legii; pentru că nimeni nu va fi socotit neprihănit prin faptele Legii".
   Ci neprihanirea a dat-o tuturor celor ce cred In Isus Cristos,pentru ca Isus a luat pacatele noastre,si ne-a dat neprihanirea Lui.
   2 Corinteni 5:21"Pe Cel ce n-a cunoscut nici un păcat, El L-a făcut păcat pentru noi, ca noi să fim neprihănirea lui Dumnezeu în El".
   In momentul cand crezi in Isus,D-zeu te numeste neprihanit aparte de faptele tale
   Romani 4:5"pe când, celui ce nu lucrează, ci crede în Cel ce socoteşte pe păcătos neprihănit, credinţa pe care o are el, îi este socotită ca neprihănire.6"Tot astfel, şi David numeşte fericit pe omul acela, pe care Dumnezeu, fără fapte, îl socoteşte neprihănit7"Ferice, zice el, de aceia ale căror fărădelegi sunt iertate, şi ale căror păcate sunt acoperite!
8"Ferice de omul, căruia nu-i ţine Domnul în seamă păcatul!
   Aceasta este Noul legamant al Neprihanirii,o Neprihanire ce vine prin credinta,nu prin fapte.
   Tu nu esti neprihanit din cauza ca esti o persoana morala.Tu nu esti neprihanit pentru ca practici autocontrolul.Tu nu esti neprihanit pentru ca citesti 10 capitole din Biblie pe zi.Nu esti neprihanit pentru ca te simti neprihanit.Tu esti neprihanitul lui D-zeu in Cristos,pentru ca El a murit pentru tine.Atunci cand crezi asta,credinta iti este socotita ca si neprihanire.
   Si pentru aceasta vrea D-zeu ca sa iti folosesti credinta.Daca esti neprihanit pentru faptele pe care le faci,atunci nu mai ai nevoie de credinta.Ai nevoie de credinta ca sa crezi si sa declari ca esti neprihanitul lui D-zeu in Isus Cristos,in ciuda problemelor,ispitelor,si pacatelor pe care inca le faci.
   De exemplu,atunci cand te simti groaznic din cauza ca ai pacatuit,ca ai jignit pe cineva,D-zeu vrea sa te vezi neprihanit,in ciuda greseli pe care ai facut-o.Atunci cand vei prinde aceasta revelatie ca inca esti neprihanit,iti va da putere si dragoste ca sa reconciliezi relatia in care ai gresit.
   Diavolul s-ar putea sa iti aminteasca de pacatul pe care l-ai comis,si sa iti puna intrebari despre integritatea ta"Cum indraznesti sa te numesti neprihanit,dupa ceea ce ai facut?Ignora aceste minciuni,si declara indraznet"Nu sunt neprihanit pentru ceea ce am facut sau nu am facut.Sunt neprihanit pentru ca Sangele lui Isus si-a terminat lucrarea la cruce.
 



Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
Opțiuni