Vie Împărăția Ta
Autor: Maria Nechita  |  Album: Ploaia târzie  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de Maria18 in 21/09/2017
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 1 vot

   ”Tatăl nostru care ești în ceruri! Sfințească-se Numele Tău; vie împărăția Ta; facă-se voia Ta, precum în cer și pe pământ.” Matei 6:9.

   ”Vie Împărăția Ta, precum în cer și pe pământ!”

   ”Căci Împărăția lui Dumnezeu nu este mâncare și băutură, ci neprihănire , pace și bucurie în Duhul Sfânt.” Romani 14:17.

   ”Drept răspuns, El le-a zis: „Împărăția lui Dumnezeu nu vine în așa fel ca să izbească privirile.„ Nu se va zice: „Uite-o aici, sau „uite-o acolo!” Căci iată că Împărăția lui Dumnezeu este înlăuntrul vostru.” Luca 17:21.

   Bine, dar cine vor fi cei ce vor împărăți în această Împărăție despre care Isus le spunea ucenicilor Lui, iar ei nu înțelegeau nimic, ei așteptau o împărăție în care ei să fie la dreapta și la stânga împăratului, să conducă lumea. Comfuzi au fost ei atunci și comfuzi am fost și noi acum zicând ”vie Împărăția Ta” și crezând că o vom vedea cândva, la venirea Domnului, însă Isus la cruce a adus Împărăția LUI și cine crede în lucrarea Lui terminată odată pentru totdeauna, Duhul Sfânt îl naște din nou, pentru Împărăția LUI. Duhul acelui ”fiu” născut din El, este făcut neprihănit, drept, așa cum va fi toată veșnicia. În acest loc este Împărăția lui Dumnezeu, este neprihănire, pace și bucurie în Duhul Sfânt. După cum ”nașterea din nou” este asemănată cu vântul, nimeni nu poate vedea nici  învierea  duhului din morți și nici Împărăția LUI înlăuntrul lui, decât ÎMPĂRATUL. El cunoaște pe cei ce împărățesc împreună cu EL. Împărăția lui Dumnezeu nu vine izbind privirile nimănui, dar oricine poate să vadă ce curge dintr-un ”fiu” de Dumnezeu, care în fiecare zi își înnoiește mintea cu Cuvântul și stăruie asupra LUI la timp și nelatimp. Oriunde ajunge ”un fiu” ajunge dreptatea, pacea și bucuria. Această Împărăție nu este vizibilă cu ochii de carne, dar există pe pământ, pură, neprihănită, în care mâncarea și băutura nu sunt baza, ci Hristos și Cuvântul LUI. Fiindcă pe pământ mai este domn și satan și domnește în fii lui, domnia lui Dumnezeu este în și peste Biserica LUI, în ”fii” Lui, acei care recunosc supremația LUI în viața lor și în fiecare zi lucrează împreună cu Duhul Sfânt la transformarea sufletului și trupului lor, asemenea duhului lor, în care locuiește Duhul Sfânt.

 

   Vie Împărăția Ta, precum în cer și pe pământ. În cer este pace și pe pământ este pace. În cer este dragoste și pe pământ este dragoste. În cer nu este boală, nici în Împărăția Lui pe pământ nu este boală. În cer nu este sărăcie, nici în Împărăția Lui pe pământ nu este, ci viață din belșug. Împărăția LUI pe pământ este ca în cer. Dar de ce mai sunt peste noi și lipsuri și boli și tulburare? De ce? Pentrucă Împărăția LUI este în duhul nostru, iar noi avem și un suflet și un trup de carne, supuse intemperiilor naturii și atacurilor celui rău. Deci să știm că noi avem totul în Hristos, în duhul nostru și dacă vom lăsa ca ”totul” Efes.1.3. să ne umple și sufletul și trupul, vom prospera în binecuvântări și cerești și pământești. Împărăția LUI vrea să umple viața noastră din abundență, însă la noi este cheia, dacă vrem. Avem pentru apărare de uneltirile celui rău, armătura Duhului cu care ne vom putea împotrivi în ziua cea rea. Împărăția Lui Dumnezeu este în noi, să aducem viața din spiritual în fizic, prin credință și Har și vom domni în viață, prin Isus Hristos. Amin!



Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 965
  • Export PDF: 1
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni