El isi gaseste placerea in oameni sinceri
Autor: Zac Poonen  |  Album: cuvinte asternute cu suflet  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de deSuflet_Z in 27/03/2017
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 2 voturi

EL își găsește plăcerea în oameni sinceri.

,,A umbla in lumina inseamna in primul rand sa nu ascundem nimic de Dumnezeu. Ii spunem totul, exact asa cum este. Sunt convins ca primul pas spre Dumnezeu este sinceritatea. Dumnezeu nu ii poate suferi pe cei care nu sunt cinstiti cu El. lsus a vorbit mai mult impotriva celor care se dadeau drept altii decat impotriva oricarei alte categorii de oameni pacatosi.
Inainte ca Dumnezeu sa ne ceara un comportament exterior desavarsit El ne cere sa fim sinceri. Aceasta este linia de start a adevaratei sfintenii si din acest izvor decurg toate celelalte. Daca este vreo atitudine cu adevarat usor de adoptat pentru oricare dintre noi, aceasta este sinceritatea. 
Deci, fii promt in marturisirea pacatului tau inaintea lui Dumnezeu. Nu da nume ,,decente“ gandurilor pacatoase care iti vin in minte. Nu spune ca: ,,eu doar am admirat frumusetea creatiei lui Dumnezeu” cand tu, de fapt te-ai pangarit in imaginatia ta cu un gand de preacuvie. Nu spune ca mania care te-a cuprins a fost ,,o indignare sfanta.” Daca esti nesincer nu vei avea niciodata biruinta asupra pacatului. 
Nu numi niciodata pacatul ,,o greseala din neatentie” pentru ca sangele lui lsus nu a fost dat pentru a scuza neatentiile tale, ci pentru a te curata complet de pacate. El insa nu curata oameni nesinceri. Exista speranta numai pentru oamenii sincer: ,,Cine isi ascunde faradelegile nu propaseste.” Proverbe 28:13
De ce a spus lsus ca exista mai multa speranta ca prostituatele si hotii sa intre in Imparatia lui Dumnezeu decat liderii religiosi? Pentru ca prostituatele si hotii nu aveau pretentia de a fi considerati sfinti.
Multi tineri se indeparteaza de biserici din cauza ca membrii bisericilor le dau impresia ca ei insisi nu au nici o lupta cu pacatul. Acei tineri gandesc astfel: ,,Adunarea aceea de sfinti nu ar putea intelege vreodata problemele noastre.” Daca aceasta e situatia la noi atunci sa stiti ca nu suntem ca acel Cristos care ii atragea la Sine pe pacatosi.”
Zac Poonen

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 974
  • Export PDF: 1
  • Gramatical corect
  • Fără diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni