Scrisoare pentru sufletul tau
Autor: Bianca Popa  |  Album: cuvinte asternute cu suflet  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de deSuflet_Z in 07/03/2017
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 1 vot

SCRISOARE PENTRU SUFLETUL TĂU

,,Te iubesc copilul Meu cu o dragoste nemărginită, te iubesc așa cum nimeni nu te poate iubi vreodată.  Te iubesc de când te-am pus în pântecele mamei tale, Eu ți-am dat suflarea de viată, Eu te ocrotesc pentru că ești al Meu. Ți-am păzit pașii încă de copilaș, ți-am șoptit adesea că te iubesc prin fiecare firișor de iarbă verde,      ți-am spus că te pot ajuta în toate dar ai ignorat mereu glasul Meu. Adesea te-am chemat pe nume  dar nu    mi-ai răspuns niciodată. Te-am mângâiat prin lucruri care îți aduc atâta bucurie, dar nu te-ai oprit niciodată să lmi mulțumești. De multe ori am sperat că vei vedea iubirea Mea pentru tine și tot ce fac pentru viața ta.

Știu și te cunosc bine, îți știu fiecare gând, fiecare emoție, îți aud fiecare suspin, îți strâng fiecare lacrimă. Știu bucuriile și împlinirile tale dar cunosc și singurătatea inimii tale, goana ta după pace și fericire. Îți cunosc durerea inimii, speranțele, frământările, eșecurile, nevoia de dragoste, căldură, liniște. Știu totul despre tine,  fiecare fărâmă a sufletului tău. Ți-am vorbit în gânduri ziua și te-am mângâiat noaptea, ți-am dat mereu sperantă și curaj de a merge înainte, te-am binecuvântat cu sănătate, ți-am ocrotit familia, te-am sprijinit când ai căzut dar nu ai văzut asta  niciodată.

Vreau să îți mai vorbesc încă odată prin cuvintele de mai jos și e doar alegerea ta de vrei sau nu să le asculți.   Bat acum iar la ușa inimii tale și de îmi vei deschide voi intra și voi rămâne cu tine o viată întreagă, dându-ți tot ce este mai bun, mai sfânt, mai curat, tot ceea ce are nevoie sufletul tău. Acum îți cer să mă primești în viata ta, în inima ta. Lasa-Mă să fiu prietenul tău cel mai bun, ajutorul, salvarea, nădejdea și mântuirea ta. Nu mai respinge și de această dată chemarea Mea. Nu aștepta  nenorocirea, eșecul, suferința, verdictul trist al unui medic ca abia atunci să strigi la Mine după ajutor. Caută-mă cât sunt încă de găsit, găsește-mă cât sunt încă aproape. Prețuiește clipa  când citești aceste cuvinte, nu o ignora.

Goana pe care o ai în lumea aceasta, alergarea după plăcerile de moment ale păcatului, știi tu însuți că nu te împlinesc, sunt atât de efemere, de scurte, de seci. Iubirea de bani, de putere, ambiția în carieră, dorința de a strânge averi și bogății, un timp de distracție sau de pasiune nebună, fuga oarbă după fericire, știi bine că nu te împlinesc, că la urmă îți lasă sufletul tot neîmplinit, gol, singur, vulnerabil.

Numai prin Mine, dacă mă vei căuta din toată inima, vei găsi tot ceea ce dorește sufletul tău, totul doar cu Mine și prin Mine. Fără de Mine nimic nu este trainic, totul se prăbușește mai devreme sau mai târziu. Cariera sau căsnicia sau orice altceva zidește omul, fără de Mine se destramă mai devreme sau mai târziu. Eu Sunt cel ce Sunt de la început, din veșnicie în veșnicie. Un fir de praf nu se mișcă în Univers fără ca Eu să știu, un singur suflet nu trece de pe pământ până nu îi aud zbaterea și până nu îi cer să se întoarcă de la păcat la curăție, de pe calea murdară a lumii la o viată trăită curat. Același lucru ți-l cer și ție astăzi.

Eu pentru tine, pentru fiecare păcat al tău am plătit cu sângele Meu, cu viata Mea. Am părăsit cerul, am acceptat umilința, am ales să trăiesc sărac, lipsit de toate, în suferintă, părăsit de toți, nebăgat în seamă de nimeni, umil, singur, batjocorit și scuipat, în dureri de nedescris, cu palmele zdrobite de cuie. Toate acestea    le-am făcut purtând pe cruce păcatele tale care sunt atât de multe. Numai conștiința și memoria ta  ți le aduc aminte și numai Eu ți le cunosc și ți le pot șterge. Mărturisește-Mi  toate păcatele tale, îți voi curăți sufletul și îți voi da o viată nouă. După viata de pe acest pământ nimeni nu va putea ajunge în cerul lui Dumnezeu dacă nu va fi eliberat de poftele sale murdare, de răutatea inimii, de compromisul din viata sa, de minciună, de iubire de bani sau vicii ascunse. Eu vreau să  mântuiesc sufletul tau și  să îți dau pacea. Fă un pas către Mine, cheamă-Mă, caută-Mă, deschide-ți inima în fața Mea. Doar Eu îți pot da alinare, adevărata bucurie, Eu îți pot vindeca trupul, sufletul, Eu îți pot da un viitor și o nădejde. Caută-Mă cu o  inimă curată. Nici curvarii, nici închinătorii la idoli, nici sodomiții, nici hoții, nici cei lacomi, nici bețivii, nici invidioșii, nici desfrânații, nici vrăjitorii, nici cei ce aduc ceartă și dezbinare, nici cei mânioși, nici ucigașii, nici fricoșii nu vor avea parte decât de mânia lui Dumnezeu.

Eu, ISUS CRISTOS, Fiul lui Dumnezeu , te chem astăzi pe nume, îți cer să te desparți de păcat, de amăgiri, de rău, de plăceri de o clipă, de lumea păcătoasă care merge spre moarte. Întoarce-te la Mine cât încă brațele Mele sunt deschise pentru tine, cât încă mâna Mea mai este pe umărul tău. Nu amâna, nu știi dacă  ziua de mâine va fi și pentru tine. Pe Mine, ISUS, Mântuitorul sufletului tău (dacă mă lași să o fac pentru că nu oblig pe nimeni să Mă urmeze) nu mă vei găsi în clădiri de biserici impunătoare dar fară viată, prin rugăciuni lungi și goale, în cărți de meditații sau pelerinaje religioase obositoare și fară sens. Nu sunt de găsit prin discursurile teologilor cu studii vaste, nici în icoane făcute de meșteri dibaci sau prin obiceiuri și tradiții omenești. Faptele bune, dărnicia, moralitatea unui om nu au nici o valoare în ochii Mei dacă inima lui rămane până la mormânt departe de Mine.

 Mă las însă descoperit cu atâta ușurintă prin Scripturile Mele Sfinte, prin Biblie. Citește Noul Testament, acolo se spune tot ceea ce trebuie să știi despre Mine și caută să ai aproape oameni cu adevărat creștini. Cere călăuzirea Mea prin rugăciune, voi veni la tine, voi fi lângă umărul tău. Negreșit viata ta va căpăta un alt sens,  s-ar schimba în mod definitiv și pentru totdeauna. Dintr-o viată de ingrijorări, boală, necaz, temeri, frustrări, neputințe, dezamăgire, durere și moarte Eu pot transforma viata ta în pace, bucurie, împlinire, speranță și Viață Veșnică pentru că am toată puterea în cer, pe pamânt și sub pământ.

Nu respinge chemarea Mea și de data aceasta, nu îmi străpunge încă odată mâinile în cuie. Ai credință în Mine, alege să trăiești. Fără de Mine toate luptele sunt pierdute mai înainte chiar să înceapă, toate visele se năruiesc, toate speranțele mor mai devreme sau mai târziu, toată puterea se scurge. Pe toti oamenii îi chem la pocăință, să își recunoască păcatele vieții trăite în fărădelege, pe toți îi chem la un Legământ Sfânt cu Mine dar mulți aleg însă să trăiască în păcat până în clipa morții, până la sfârșit. Nu fii și tu unul dintre ei.

Nu amâna o viață întreagă să mă cauți, ziua ta de mâine, suflarea ta de viată, îmi aparțin Mie. Dacă te vei trezi sănătos mâine e doar prin mila Mea și tot pentru că am milă de tine îți cer acum să te împaci cu Mine.  Nu asculta șoapta șireată a lumii, ea te minte și te va minți mereu. Păcatul pare dulce dar nu este, mulți te încurajează că vei reuși singur prin mintea-ți ascuțită și prin voință, că ești un om puternic, că puterea stă doar în tine, dar totul, totul este amăgire. Nu mai permite nimănui să își bată joc de sufletul tău prin  promisiuni și speranțe moarte.

Raiul este real. ladul este la fel de real, nu este o poveste, un basm învechit.  Sunt plin de dragoste și milă față de orice om care Mă caută și apoi ascultă poruncile Mele ce aduc atâta bucurie sufletului, dar voi fi  într-o  zi și un foc mistuitor, un leu sfâșietor pentru orice suflet care până în clipa morții nu s-a împăcat cu Mine, nu  M-a căutat niciodată, nu a pus pret pe Mine, pe ranile Mele, M-a ignorat mereu, M-a batjocorit prin faptele sale și a ales păcatul.

Te chem să te întorci la Mine să îți șterg păcatele. Sângele Meu  curs pe lemnul crucii îți poate șterge orice păcat, oricât de mare și murdar ar fi. Eu sunt unica cale spre Viața veșnică. Dăruiește-Mi inima ta și îți voi da o viață nouă și un viitor veșnic. Te iubesc cu o dragoste nemărginită, alege să trăiești de acum lângă Mine.   Eu, lsus Cristos, sunt unica Cale, Adevărul și Viata. Nu îl alege pe satan ce îndeamnă omul doar spre  păcat și condamnare, depărtează-te de tot ce este rău în această lume din zi în zi mai stricată și mai pervertită care merge hotărâtă spre abis.  Alege să trăiești nu să mori, alege să fii lângă  MINE! ”

Primește-L pe lsus Cristos în viața ta! Acolo unde ești, în casa ta, în mașina ta, pe patul tău de suferință, în biroul tău, pleacă-ți genunchii și inima în fața Celui ce a murit pe cruce în chinuri de nedescris pentru tine, rostește următoarea rugăciune sau roagă-te așa cum simți și cere-l lui lsus să îți ierte păcatele și să îți mântuiască sufletul. Deschide-ți  cu sinceritate inima înaintea Lui și primește-L în viața ta ca să ai Viață și să trăiești.

Rugăciune de împăcare cu Dumnezeu

Doamne lsuse, vin acum așa cum sunt și îmi plec genunchii cu umilință în fața Ta. Cred Doamne lsuse că ești Fiul lui Dumnezeu și unicul care îmi poate ierta viața păcătoasă de până acum.  Cred că ai suferit și ai murit pentru mine, ca acum, prin sângele Tău să fiu iertat și să încep o viață nouă.  Recunosc că sunt un păcătos și îți cer iertare pentru felul cum mi-am trăit viață până acum, departe de Tine și în păcate. Îmi pare rău și mă pocăiesc de tot ceea ce am făcut. Iartă-mi păcatele prin săngele Tău, ai milă de mine, schimbă-mi viața, fă-mă un slujitor credincios al Tău și lasă Duhul Tău Sfânt în viata mea. Ajută-mă să te cunosc din zi în zi mai mult. Pune dragoste în inima mea pentru Tine și pentru toți oamenii. Îți mulțumesc Doamne pentru iertare și pentru mântuire. Te rog să rămâi în inima mea până la sfârșitul vieții mele.  Amin

,,Ia seama dar și-n inima ta scrie/ Că pe pământ și-n cer nu-i nimenea mai bun în veșnicie/ Mai iertător, mai plin de duioșie/ Dar nici mai aspru decât Dumnezeu./ Ia seama dar că nimeni nu se frânge/ Mai mult ca El spre-a te feri de rău/ Dar nu uita că ești plătit cu sânge/ Că nimenea de mii de ani nu plânge/ Mai mult ca Dumnezeu de dragul tău...”

Statistici
  • Vizualizări: 1321
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni