România, veghează!
Autor: Bianca Popa  |  Album: cuvinte asternute cu suflet  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de deSuflet_Z in 03/02/2017
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 2 voturi
Referințe

   România, veghează!

   România este țara ta. Este pământul în care ai prins rădăcini, ai făcut primii pași și ai crescut asemenea unui firișor de iarbă. Este locul unde ai atâtea amintiri ale copilăriei; cea mai frumoasă parte din tine trăiește încă pe ulița verde a satului natal...   Atâția oameni dragi, atâtea chipuri pline de bunătate, de dragoste (ce ți-au rămas sădite pentru totdeauna acolo, undeva, adânc, în suflet ...) au fost și mulți mai sunt aici, pe pământ românesc. Aici îți bate inima acum și șie, aici vrei să îți crești copiii frumos și curat, aici vrei să îmbătrânești senin și cu pace. Și, chiar dacă pașii multora din fiii acestui neam sunt acum departe, alergând grăbiți în lung și în lat, să nu uităm nici o clipă de locul ce va rămâne pentru fiecare din noi, pentru totdeauna, acasă, adevărata casă...

   România are nevoie de rugăciunile tale! Poart-o în suflet zi de zi și roagă-te lui Dumnezeu să aibă milă de țară, să Se îndure de popor, să mai lase ani de binecuvântări și de pace între hotarele ei. Binele nostru depinde de binele țării! Să nu stăm indiferenți la ceea ce se întâmplă în jurul nostru, în țara noastră. Multe nu le știm și nu le cunoaștem, dar ce știm este că Dumnezeu ascultă și ia aminte la rugăciunile celor cu inima curată, care îți iubesc țara si neamul. Orice nori negri s-ar ridica peste țară, Dumnezeu îi poate risipi, poate schimba istoria pentru o mână de oameni credincioși și lasă binecuvântare peste orice popor ce Îl cheamă în ajutor în smerenie, cu umilință. Cere mila lui Dumnezeu peste țară, roagă-L pe El să fie Unicul Domn și Stăpân peste România! (Daniel 9:19b)

Statistici
  • Vizualizări: 1187
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni
De același autor
Din același album
Ieremia 29:11 Căci Eu ştiu gândurile pe care le am cu privire la voi’, zice Domnul, ‘gânduri de pace, şi nu de nenorocire, ca să vă dau un viitor şi o nădejde.