Când nu mai ai nici o scăpare
Autor: Ciprian Muresan  |  Album: Evanghelia lui Isus Hristos  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de MihailCiprianMuresan in 30/01/2017
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 1 vot

Sigur tu încă nu ai ajuns aici, dar dacă ai ajuns iţi reamintesc, că totuşi mai există o scăpare. Noi a căror scăpare a fost să apucăm nădejdea care ne era pusă înainte, pe care o avem ca o ancoră a sufletului. Evrei 6:18,19.

Există o singură scăpare în vremuri când poţi găsi scăpare în toate scuzele şi în vremurile, în care toate încercările tale nu te mai scapă. Nădejdea care iţi este pusă înainte. Toată viaţa omului se învarte în jurul nădejdi pe care o are. Şi niciodată nădejdea vieţii nu a fost pusă ca acum înaintea omului. Pentru ce? Pentru ca omul să scape. Să scape de ce? Să scape de moarte, de chin de neajunsuri, de lacrimi.

Nădejdea aceasta care ne este pusă înainte se numeşte Hristos Isus ca Mare Preot, şi care ajută atât trupul cât şi sufletul, vindecă atât trupul cât şi sufletul, mântuieşte atât trupul cât şi sufletul. Hristos pentru trupurile noastre este  singura scăpare. Hristos pentru sufletele noastre este singurul loc unde sufletul poate înadevăr ancora. Hristos este singurul loc unde sufletul omului odată ancorat găseşte odihnă.

Toţi cei ce căutaţi scăpare, veniţi la Isus, veniţi la Evanghelie, veniţi la adevăr, veniţi la Lumină, veniţi la Viaţă.

Veniţi la Mine, toţi cei trudiţi şi împovăraţi, şi Eu vă voi da odihnă. Luaţi jugul Meu asupra voastră şi învăţaţi de la Mine, căci Eu sunt bland şi smerit cu inima; şi veţi găsi odihnă pentru sufletele voastre. Căci jugul Meu este bun, şi sarcina Mea este uşoară. Mat 11

Ciprian Muresan Irlanda.

30.01.2017

Amin. Nu se poate spune decât amin și glorie Domnului în vecii vecilor! Frumos gând și plin de har,Domnul să te binecuvânteze frate Ciprian!
Adăugat în 30/01/2017 de Ioanhapca
Statistici
  • Vizualizări: 1290
  • Comentarii: 1
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni