"Nimicurile" facute zilnic
Autor: Anonim  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de Isusteiubeste in 11/01/2017
    12345678910 0/10 X

Stii cat inseamna lucrurile mici ? "Nimicurile alea", cum le numim noi.

Dar nimicurile astea făcute in fiecare zi pot schimba viața cuiva. Poate nici nu iti dai seama.

Ieri, cand ma duceam acasa, m-am întâlnit cu un băiat din clasa in statie. Mai era cu cineva. M-am dus la ei si asteptam autobuzul. Colegul meu l-a intrebat pe prietenul lui cum iti dai seama ca cineva are un suflet frumos. I-a spus de mine. Am cerut odata 50 de bani colegului meu si i-am adus inapoi a doua zi. Nu imi venea sa cred.

Nu zic cu mândrie. Departe gândul acesta! Foarte rar scriu despre ce am facut eu. Sincer, nu mai stiam ca am facut asta. Dar m-am gandit toata ziua la ce a zis el. Pentru el, a contat. Un lucru banal, de nimic- si totusi, l-a atins.

Niciodata nu stii cum poți schimba ziua cuiva. Poate fara sa vrei ai sters o lacrima, ai facut pe cineva sa rada cu poftă si l-ai facut sa uite pentru cateva clipe durerea. Poate ai dat cuiva jumatate din prânzul tau sau poate i-ai plătit tu. Poate ai dus pe cineva acasa cu masina. Exemplele ar putea continua.

Stii ce contează la sfârsitul zilei? Cat de mult L-ai arătat pe Isus. Cat ? Cati au putut vedea ceva diferit la tine ? Cati au remarcat ca tu il ai pe Dumnezeu ? Asta contează. Nu cate like- uri ai facut la vreo postare sau cât de mult ai fost tu remarcat. Astea sunt adevăratele nimicuri.

Un zâmbet, o îmbrătisare, un "Iarta-ma" fac mai mult decat orice. Iubirea pentru Dumnezeu ce se revarsă in oameni face mai mult decat orice zi trăită in distracții, dar fara El.


S: Libelule in plina noapte ( http://libelule-in-plina-noapte.blogspot.ro/2016/12/nimicurile-facute-zilnic.html )

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1988
  • Gramatical corect
  • Fără diacritice
  • Conținut incomplet
Opțiuni