Cu capul în pământ și ochii la Cer
Autor: Petrisor Flavius  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de flawyl31 in 07/01/2017
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 3 voturi

Prima categorie de oameni sunt cei ‘cu capul în jos și cu ochii tot în jos’, e tipul acela de mers în care toți stau tolăniți în telefoane, cu el în mana, cu el la masă, în pat, mai nou și sub duș. Nu mai salutăm, nu mai vorbim, nu mai ascultăm nimic. Își face diavolu de cap la noi în casă. Nu există medicament pentru boala aceasta. E atât de prezentă încât e omisă ca fiind ceva rău. Și n-ar fi dacă am fi veghetori și controlați. Poți avea totul și iubi, dar nu trebuie să pună stăpânire pe tine.


Un alt mers e cel ‘cu capul în sus și cu ochii în jos’, e tip Lucifer, cine e ca mine!, am ceas, ochelari pe deasupra mai am și o funcție, sunt cineva. Mândria e cel mai vizibil pericol înaintea căderii, ea e ca un avion care a decolat, dar inevitabil la un moment dat tot va ateriza. Ai grijă cum îți porți mintea și ochii. Isus spune că dacă ochii te duc în păcat să-i scoți, eu personal cred că nu se referă la ochii de carne ci la păcatul venit prin ochi și ascuns în minte, ăla trebuie scos. Doamne ajută-ne.


O altă categorie de oameni sunt cei ‘cu capul în sus și ochii tot în sus’ , aici vorbesc despre sfinți, cei care nu se compară cu vameșii sau cu alți creștini, ei sunt unici în Cer. Nu domnule, noi penticostalii singuri acolo; vedeți-vă de treabă, baptiștii noi suntem primii, aveam scoală și tot ce ne trebuie, ba nu fraților, noi ‘martorii’, ups stai că ăștia vor pământul. Oricum ar fi, vă spun că iadul va fi plin cu sectari, catolici, ortodocși și tot felu de organizații, dar în Cer vor fi doar credincioși, credincioșii și atât. Isus nu a avut garduri, la El au venit toți și toți care au crezut au fost mântuiți și iertați.


Cel mai corect mod de a te raporta la Dumnezeu e cel ‘cu capul în jos și ochii în sus’, la Cer. Asta înseamnă să fii smerit, să știi că Dumnezeu te vrea cu sufletul și ochii inimi ațintiți la El, iar cu trupul răstignit.
E iarnă, e un ger spiritual cum n-a mai fost decât înainte de venirea lui Isus din urmă cu 2000 de ani. Va reveni gata să împărățească, dar oare va găsi El credință pe pământ?!


Mai luptă mireasă, Mirele e pe drum.


L i n u s _ F l a v i u s

Adevăr grăiește această cugetare!
Doamne ajută-ne, deschide-ne ochii minții să nu rămânem cu „martorii” pe un pământ în flăcări și cu slugile celui rău în flăcări veșnice!!!
Adăugat în 08/01/2017 de Ioanhapca
Statistici
  • Vizualizări: 1326
  • Comentarii: 1
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut incomplet
Opțiuni