Sunt fiică de Dumnezeu și mă mândresc cu asta!
Autor: Anonim  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de Dependentadedumnezeu in 28/10/2016
    12345678910 0/10 X

Cu ceva timp în urmă am scris despre hop-urile din viața mea. L-am pus pe Domnul la încercare încredințându-I niște situații greu sau imposibil de realizat în mintea mea.

El a fost credincios. Și astfel rămâne în veci de veci!

Analizând situația acum, după ce mă aflu pe cealaltă parte a prăpastiei, mi-e greu să realizez, prin capacitatea mea limitată de a o face, ce fain a lucrat Domnul meu!

El a răspuns rugăciunilor! Mai mult de atât, a făcut mai mult decât meritam sau decât I-am cerut! Pentru că așa lucrează El, depășind așteptările.

El e Dumnezeu al minunilor, al lucrurilor frumoase, al dragostei, al milei, al îndurării. Și mi-a demonstrat a nu știu câta oară aceasta. Slavă Lui!

Pe lângă cele curânde, dacă e să privesc la multele uși deschise sau închise, la căi amestecate, ceață sau întuneric, nehotărâri, tulburări prezente acum ceva timp în viața mea, acum mi-e greu să fiu conștientă de cât de mult s-au schimbat lucrurile!

Drumul meu e trasat cum numai mâna lui Dumnezeu a putut să facă asta!

Ușile deschise și închise au fost manevrate de o mână divină!

Lucrurile au fost aranjate cu o înțelepciune de Sus!

Tatăl meu, DA, Dumnezeul meu, mi-a croit un drum, a îndepărtat ceața ce mă împiedica să văd următorii pași pe care urmează să îi fac cu ajutorul Lui, iar acum pot, uimită și enorm de recunoscătoare Regelui meu, să văd cât de frumos a lucrat El! Din nou, peste așteptările și dorințele mele!

L-am rugat să lucreze ca să pot să mărturisesc cât de mărețe sunt lucrările Lui în viața mea, să mă pot lăuda cu Dumnezeul meu. Iar El, credincios, a lucrat! Iar eu, doar o mână de țărână, mă laud cu Domnul meu, Domnul domnilor și Regele regilor!

Pe lângă rugăciunile vizile și intervențiile Lui vizibile în viața mea, El a răspuns la rugăciuni și situații imposibile din orice punct de vedere, tainice și adânci. De aceea, știu, cred, văd, spun sigură și enorm de mândră și bucuroasă, că Dumnezeu poate totul!

Slavă Lui!

Știu că orice problemă, întrebare, rugăciune pe care încă o mai am, că doar pe pământ nu se poate fără, are răspuns la Tatăl meu! Harul Lui ne este îndeajuns și în situațiile mai puțin plăcute, iar El e la fel de prezent și de în control a toate și în bune și în rele. 

Mă gândesc la modul în care își privește copiii și coordonează tot, la bucuria Tatălui când își vede fiii încrezându-se în mâna Lui care manevrează toate lucrurile, iar la tristețea și durerea Lui pe care o simte odată cu noi sau din cauza noastră mi-e greu să mă gândesc.

Prin urmare… Când oceanele cumplit vuiesc, stau liniștită, El e Domn!

Îl iubesc! Și mă mândresc cu asta!

Sunt fiică de Dumnezeu!

https://dependentadedumnezeu2015.wordpress.com/2016/07/13/sunt-fiica-de-dumnezeu-si-ma-mandresc-cu-asta/

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 993
  • Export PDF: 1
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut incomplet
Opțiuni