Domnia silniciei(abuzurilor), desfătării și mândriei.
Autor: Anonim  |  Album: Amos 6:3-8  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de andreiradu91 in 21/06/2016
    12345678910 0/10 X

   Acest fragment am descoperit cu ajutorul Domnului că se potriveste cu perioada de apostazie in care ne aflăm, o rătăcire de la credință în care cad destul de multe biserici și din nefericire nici adunările din România nu sunt ferite. Studiind pe bucăți versetele, am observat capcane întinse Sfintei Biserici a Domnului Isus și dacă se continuă pe același drum, nu vom ajunge prea bine. Este descris un grup care ar trebui să conducă înspre Dumnezeu, dar rătăcirea cauzată de mândria, lăcomia și abuzurile lor îi indepărtează pe oameni de adevărata credință. Însă consecințele afectează întregul popor căzut in rătăcire, o tulburare a conștiinței cauzată de o practică idolatră, aceea în care combinau alcoolul cu lauda și închinarea (vs 5-6). Posibil și în țara noastră se face chiar așa, am văzut anumite adunări care practică o așa zisă "beție spirituală" mulți dintre voi stiți la ce mă refer și din nefericire anumite influențe din aceste grupări s-au îndreptat și spre țara noastră. O influența demonică amestecată cu religiozitatea și legalismul bisericilor atacă fără oprire îndreptându-se către noi, aceasta mișcare durează de secole și vrea doar să fure, să distrugă și să prăpădească ce a mai rămas curat în Biserica. Tipic caracteristicilor diavolului! Dar un diavol cu o înfățișare spirituală, atent aranjat cu forme cat mai „spirituale„ dar toxice și mortale. Au reușit să inducă oamenii în eroare în privința venirii Domnului Isus , schimbând faptul că noi nu vom trece prin necaz si încercare înainte de venirea Sa, pur și simplu învățându-i să stea relaxați în „binecuvântările„ vieții așa cum arată aceste versete și continuă cu tot felul de abuzuri asupra Cuvântului atrăgând consecințe iremediabile.

  Oameni cu Biblia în mâini robiți de mândrie, lăcomie și desfătările lumii conducând pe mulți in rătăcire și vai prin cine vine prilejul de păcătuire.. Lauda si închinarea este dusă la o altă extremă departe de închinarea lui David, au o închinare egoistă si centrată pe sine. Influențe peste influențe din partea Diavolului aruncate peste Biserica, dar ce este mai greu de suportat este atunci când văd diferite adunări care își renovează locașurile tot mai modern, cumpără tot felul de aparate cât mai sofisticate și scumpe care nu contribuie cu nici un fel în dezvoltarea spirituală, indiferent de câte păreri pro ar fi pentru a face din Casa Domnului tot mai asemănătoare cu lumea materială aceasta nu face decât sa crească mândria. În schimb banii respectivi sa fie folosiți in scopuri umanitare, pentru frații săraci, tineri studenți care ar avea nevoie de un ajutor financiar fiindcă nici părinților nu le este usor, sunt bătrâni din biserică bolnavi, sigur le-ar prinde bine ca biserica să le cumpere medicamentele uneori, de exemplu.

   Nu cred că zeciuiala este doar pentru achitarea unor taxe si salarii..! Având în vedere că suntem în perioada Noului Legământ. În versetul 8 Dumnezeu însuși spune ca Îi este scârbă de mândria lui Iacov si îi urăște palatele noi avem un Dumnezeu care nu locuiește în aur,argint,lemn ci în inimă, dar din păcate am făcut locașurile de adunare aproape ca niște palate și oamenilor le place să se laude cu astfel de realizări lumești. Credeți că dacă se face acest gen de îmbunătățiri vom fi mai aproape de Dumnezeu?!  Da, astfel de fapte se pot face individual, dar altfel este când colaborăm mai mulți. Nimic nu este mai frumos decât atunci când Biserica se grăbește să ajute și să răspândească dragostea și prezența Domnului Isus. El în viața noastră este tot ce avem nevoie, prezența Sa plină de dragoste, bucurie si pace.

   Este timpul pentru schimbare, este timpul pentru a renunța la ce este lumesc și pieritor și să ne agățăm de Slava viitoare care ne așteaptă in ceruri. Slavă Domnului pentru mila și Harul Său in veci de veci! 

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1168
  • Export PDF: 1
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni