Unde să mă duc?
Autor: Anonim  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de Dependentadedumnezeu in 04/06/2016
    12345678910 0/10 X

Tată, Tu știi mai bine ca oricine, mai bine ca mine, starea mea actuală. Tu, Stăpânul meu, ești prezent la confruntările din interiorul meu, iei seama la furtunile ce se dau în mine, cunoști confuzia mea.

Ce e o răscruce? E o oglindă.

În momentul în care am dat de răscrucea cea mai importantă de până acum din viața mea, m-am privit în oglindă, văzându-mă cum n-am mai făcut-o până acum. Am conștientizat mai bine ca oricând ce sunt. Sau nu sunt. Căci nu sunt nimic. Nu am nimic. Nu pot nimic. Fără Tine. Și în momentul în care privirea mea a deslușit aceasta, am biruit. Acum biruiesc, de fapt.

Doamne, puterea Ta se desăvârșește în slăbiciunile mele. Văzându-mă atât de slabă și neputincioasă, Te văd atât de mare. Și stăpân. Devenind conștientă de incapabilitatea mea de a face orice mișcare, devin conștientă tot mai mult de necesitatea îndrumării Tale. Recunoscându-mi neputința de a lua o hotărâre, de face vreun pas, îmi mărturisesc nevoia de Tine.

Te cer. Te cer implorându-Te să mă conduci.

Am nevoie să mă conduci. Copilul tău are nevoie să îl conduci. Iar Tu, Tatăl, Îți dorești să Îți conduci copilul.

Stau în fața atâtor hotărâri, dar niciuna nu vreau să o iau fără siguranța voii Tale…

Am nevoie să îmi spui unde mă vrei, unde vrei să mă folosești, unde sunt capabilă să mă las folosită de Tine. Am nevoie să-mi spui să merg sau să stau. Am nevoie să Îmi spui unde ai nevoie de mine. Trimite-mă, stau la dispoziția Ta.

Am nevoie să-mi confirmi că e voia Ta să pășesc încontinuare pe drumul ce mi l-ai scos în cale, îndepărtându-mi orice îndoială care dorește să umbrească planul Tău. Am nevoie să-mi spui că asta e ceea ce vrei Tu, iar astfel orice ”de ce?” va avea răspuns. Am nevoie să-mi spui că Tu vrei să duc această povară, iar atunci o voi face cu bucurie, știind că jugul Tău este bun și sarcina Ta este ușoară, iar oricât de grea ar fi crucea, voi ajunge la liman. Siguranța voii Tale e puterea și încăpățânarea mea de a purta steagului de biruință și de a proclama victoria în mijlocul luptei.

Cu Tine sunt mai mult decât biruitoare. Doar cu Tine… Doar dacă aleg drumul hotărât de Tine. Acolo voi fi cu Tine. Mai mult decât biruitoare.

Îți mulțumesc că anumite dureri poartă puterea modelării formei mele dăruite spre binele meu. Îți mulțumesc că anumite zdrobiri, care uneori poartă nume de oameni, îmi lipesc inima de Tine.

Îți mulțumesc că în toate ești Tu. Ești în control.

Credința în controlul Tău să-mi fie liniște.

Încrederea în perfecțiunea voii Tale să-mi fie pacea.

Facă-se voia Ta.

Încă nu știu unde să mă duc. Dar mă rog ca orice drum să mă ducă tot mai aproape de Tine. Și la propriu, și la figurat.

Unde să mă duc? Merg către Tine…

https://dependentadedumnezeu2015.wordpress.com/2016/05/25/unde-sa-ma-duc/

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1115
  • Export PDF: 1
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut incomplet
Opțiuni