Nu voi duce lipsa de nimic
Autor: Elvis Paunovici  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de elvispaunovici in 24/05/2016
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 2 voturi

  „Nu voi duce lipsa de nimic” Psalmii 23:1

  O propozitie destul de absurda pentru unii. In lume sunt razboaie, refugiatii au plecat din tara lor datorita foametei, razboiului, vedem peste tot multime de oameni saraci, cersetori, ne plangem ca suntem tot mai saraci, ba chiar ca luam parte la „Criza mondiala”; oare, nu ne mintim singuri?

  Cum pot sa spun ca ne mintim? Simplu, nu ne dorim fiecare dintre noi sa fim cat mai bogati, sa avem cat mai mult, nu iubim noi banii? Cum putem sa avem ceva, atata timp cat noi nu credem ca Dumnezeu ne poate oferi tot ceea ce ne trebuie?Nu vi s-a intamplat niciodata sa cautati un lucru, sa „rasturnati” toata casa pentru a-l gasi si cu toate acestea l-ati gasit altadata din intamplare? Despre asta vreau sa va spun: atata timp cat vom cauta bogatia acestei lumi si nu Îl vom cauta pe Dumnezeu nu vom gasi niciodata ceea ce ne trebuie, doar atunci cand ne indreptam cautarea catre Dumnezeu, iar lucrurile materiale ne vor fi oferite „din intamplare”.

  In Evrei 13:5 avem incredintarea ca Dumnezeu nu ne paraseste nicioadata, de aceea, nu trebuie sa fim iubitori de bani si sa nu cautam bogatiile acestei lumi: Să nu fiţi iubitori de bani. Mulţumiţi-vă cu ce aveţi, căci El Însuşi a zis: „Nicidecum n-am să te las, cu niciun chip nu te voi părăsi.” Dumnezeu nu ne-a parasit niciodata, din pacate noi L-am parasit de nenumarate ori.

  Daca ne punem increderea in  Dumnezeu ca El este pastorul nostru, cu siguranta nu vom duce lipsa de nimic. Cum sa nu credem acest lucru, cand avem exemplu clar in Biblie cum Dumnezeu a hranit aproximativ 5000 de oameni doar cu 5 paini si 2 pesti, cum sa nu credem cand tot ce primim este din mana Lui, avem de mancare pentru intreaga zi si avem cu ce ne imbraca,  iar Scriptura ne spune ca aceste lucruri sunt tot ceea ce ne trebuie, Matei 6:25-34, iar eu cred cu toata inima ca nu avem nevoie de altceva mai mult pentru a trai in viata aceasta.

  Noi niciodata nu vom duce lipsa de nimic atata timp cat Îl vom cauta pe Dumnezeu din toata inima si vom trai dupa voia Lui; Psalmii: Am fost tânăr şi am îmbătrânit, dar n-am văzut pe cel neprihănit părăsit, nici pe urmaşii lui cerşindu-şi* pâinea. Dumnezeu ne cheama la sfintenie si ne asigura ca niciodata nu vom ajunge sa cersim painea noastra cea de toate zilele. De ce sunt in lume o gramada de cersetori, de oameni saraci? Pentru ca ei nu-L cauta pe Dumnezeu si nu cred ca Dumnezeu poate oferi fiecaruia tot ce are nevoie.

  „Nu voi duce lipsa de nimic” este o afirmatie a unui crestin care crede din toata inima in Dumnezeu si are o credinta nezguduita, ca Dumnezeu poate face ca noi sa nu ducem lipsa de nimic; traieste dupa voia Lui si ai credinta!!

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1973
  • Gramatical corect
  • Fără diacritice
  • Conținut incomplet
Opțiuni