Ce valoare mai are Pastele ?
Autor: Anonim  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de Isusteiubeste in 29/04/2016
    12345678910 0/10 X

Ce valoare mai are Pastele ? Chiar stim ce sarbatorim ?

Isus a murit pentru tine. PENTRU TINE ! De ce este asa de greu de crezut si de acceptat acest lucru ? Din nefericire, multi se vor opri la ideea ca eu am scris Isus cu un singur "i", in loc de 2. Poti scrie cu cati de "i" vrei tu, cu unul, cu doi, cu o suta de "i"- daca pentru tine, asta inseamna sa fii credincios adevarat, imi pare rau pentru tine.

Isus nu e o poveste, nu e un mit popular. E Insusi Fiul lui Dumnezeu. Fiul lui Dumnezeu a vrut, de bunavoie, sa vina pe Pamant, sa fie CA omul, insa FARA pacat pentru ca era 100% om, dar 100% Dumnezeu. A ales sa vina pentru papusile de carpa ca mine si ca tine, a ales sa moara pentru tine, a ales sa sufere din dragoste pentru tine, a ales sa indure totul. Ca tu, apoi, sa-I intorci spatele si sa-I spui " N-am nevoie de Tine!".

Cat a stat pe cruce, pamantul se cutremura din Adanc, demonii erau infricosati, oamenii erau tulburati- Isus, Cel Atotputernic, Isi dadea ultima suflare. Sangele se scurgea incet, in jos, picurand de pe cruce. Si noi eram in multimea care urla si cerea cu gura plina de manie si spume sa fie rastignit, uitand ca, cu cateva zile in urma, il intampinasem in Ierusalim cu osanale si ramuri de finic. Dar asa e omul, uituc si rau. Si El a murit pentru cei uituci si rai. Pentru ca, prin moartea Sa, toti oamenii pot primi iertarea de pacate si o noua sansa la viata.

Toti credeau ca e invins, dar nu ! a treia zi, a inviat ! Tu, omule, esti motivul pentru care El a inviat, pentru care a iesit din mormantul gol si rece. Da, nu mai exista intuneric in mormant, ci lumina stralucea ca Soarele. Si Isus a inviat. Pentru ca moartea a fost infranta pe veci.

Astazi, noi ce mai sarbatorim ? Ouale ? Drobul ? Inghesuiala de la supermarket ? Mandria ca avem pe masa carne, carne si iar carne ? Betia ? Asta inseamna acum Pastele ? Sarbatoare in nelegiuire nu se poate. Ni se bulbuca ochii de carne, nu ni se mai satura gatul de bautura, ciocnim oua si spunem " Hristos a inviat !" insotit de injuraturi si cuvinte porcoase. Luam lumina dar inauntrul nostru este plin de intuneric si de panze de paianjan. Luam lumina si, in acelasi timp, nu acceptam Lumina Adevarata in viata noastra. Luam lumina si o aducem in casa, insa tot intuneric e, nu lumineaza nimic. Oamenii danseaza in mijlocul negurii, se aud rasete inspaimantatoare, petrecerea e in toi. Dar sufletul le e incatusat, legat, mort.

 

Inca nu e tarziu sa-L accepti ca Mantuitor in viata ta. Cata vreme esti in viata, poti fi salvat, chiar astazi. Fie ca Hristos sa invie si in viata ta. Nu-ti mai pravali piatra in inima. Lasa-L sa o dea la o parte.

 

Sursa: libelule-in-plina-noapte.blogspot.ro

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1173
  • Gramatical corect
  • Fără diacritice
  • Conținut incomplet
Opțiuni