Despre Dragoste
Autor: Petrisor Flavius  |  Album: fara album  |  Tematica: Meditație
Resursa adaugata de flawyl31 in 29/03/2016
    12345678910 0/10 X

Din nou și din nou aceleași întrebări fără răspuns, de ce face așa?, de ce se comportă așa?, de ce și de ce? Un infinit de așteptate răspunsuri la niște întrebări atât de greșite. Dragilor, nu vă uitați la slăbiciunile voastre, dragostea e perfectă doar în Dumnezeu, noi suntem doar vase în care din când în când mai picură din El, în noi. Dar noi nu suntem perfecți. E-adevărat, dragostea e cea care suferă, care poate, care schimbă, dar firea (eul) nu e la fel, ea trebuie ucisă.

Mă uit la cei din lumea de azi și când văd câtă ipocrizie și zbucium după efectiv nimic, lupte, campanii, marșuri și tot felul de răscoale pentru a mai putea face ceva bun cu România, Europa, ba chiar întreg pământul. Dar înțelege, lumea aceasta cât e ea de mare atârnă de un fir de ață, și cu cât se întâmplă mai multe, cu atâta va ajunge să se umple paharul mâniei lui Dumnezeu.

Nu mai judecați și nu Îl mai ispitiți pe Dumnezeu, El oricum nu poate să fie ispitit, dacă ar fi ceva pentru care să te rogi în fiecare zi pe lângă dragoste, e să Îl chemi să vină cât mai repede.

De la întemeierea lumii, El a știut ce face, El nu a creat omul doar așa. Sunt 5776 de ani de la Noe și Dumnezeu i-a știut pe fiecare din ziua în care l-a făcut pe Adam, așa că nu vă mai frământați despre vremuri și viitor.

Credința înseamnă să nădăjduiești în ceea ce nu vezi, astfel vei fi deasupra lui Toma.

În urmă cu câțiva ani, probabil 10, îmi spuneam că n-o să îmbătrânesc, acum îmi dau seama că a trecut atâta timp și că de fapt timpul nu e unitatea de măsură a lui Dumnezeu, ci dragostea, El așa ne măsoară pe fiecare. La El, focul din inima ta e ceea ce contează, în rest poți fi bogat, slujitor, preot, cântăreț, dacă nu ai dragoste nu ești decât un simplu muritor, un vânt, căci numai vântul nu se știe de unde vine și încotro se îndreaptă.

Așadar, iubește crezând pentru că dragostea face totul ușor, iar credința face totul posibil.

Să fim înțelepți.

L i n u s _ F l a v i u s



Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1637
  • Export PDF: 1
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni