Fetelor, cui vă daţi inima voastră ?
Autor: Anonim  |  Album: -  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de Isusteiubeste in 28/03/2016
    12345678910 0/10 X

De ceva timp am un gând să scriu un articol pentru fete ( şi nu doar pentru ele ). O să trec direct la

subiect:

 

Fetelor, cui vă daţi inima voastră ? 


Noi avem ceva de preţ înăuntrul nostru: inima. De acolo vin toate sentimentele, toate gândurile si trăirile noastre interioare. Inima ta, a fost creată ca să ramană întreagă pentru acel cineva care va apare in viaţa ta. Poate te întrebi, seara, înainte să te culci, unde este prinţul tău fermecător, de ce întârzie pe drum de ce eşti singură când restul fetelor sunt în relaţii peste relaţii, de ce niciun băiat nu vorbeste cu tine. Dar poate ai uitat că tu, când te rogi lui Dumnezeu, Îi spui mereu că viitorul tău soţ să fie după inima Lui, să fie un adevărat creştin şi un soţ iubitor, cu valori sanătoase. Să nu te mai întrebi de ce alţi băieţi nu " se bagă " pe tine, când tu te rogi o astfel de rugăciune. Pentru că Dumnezeu îţi pregăteşte soţul după inima Lui şi îndepărtează lupii îmbrăcaţi în oi, care păcălesc inimile naive şi bolnave de dragoste.

 

De ce nu îti place perioada ta de singurătate ? Crezi că vei fi împlinită dacă va apare acel EL in viaţa ta ? Crezi că vei fi complet fericită ? Ştii, nu un băiat îţi va umple acel gol din inimă-NICIODATĂ un băiat nu îţi va umple golul ci Dumnezeu. Dacă nu-L ai pe Dumnezeu pe primul loc în inimă, atunci chiar dacă te vei îndragosti de un băiat şi el de tine, acel EL nu va umple complet golul dragostei. Doar Dumnezeu.

 

Ştiu că e greu să treci prin " valea singurătaţii " când majoritatea fetelor au un iubit. Ştiu cum e să îţi doreşti să ţii mâna cuiva, să te simţi protejată, fericită, frumoasă, iubită. Ştiu cât de chinuitor e să ai răbdare, de fapt, îndelungă răbdare până va apărea iubitul inimii. Dar, în ultimul timp, am învăţat ( şi încă învăţ ) să mă îndragostesc de Isus. Da, ai citit bine. :) Cu Isus mă simt protejată, fericită, chiar El îmi spune în fiecare zi că sunt iubită şi frumoasă sunt de preţ- şi aşa eşti si tu. Învaţă să-L ai iubit al inimii tale pe Autorul dragostei şi o să vezi că perioada asta nu va mai fi chinuitoare deloc :) El trebuie să fie pe primul loc în viaţa ta. Isus te iubeşte atât de mult încât a ales să moară pentru tine. Când a înviat, tot la tine s-a gândit, la prinţesa Lui. Lasă-L pe Isus să fie prinţul inimii tale şi El îţi va da un băiat care Îl are pe Dumnezeu pe primul loc în viaţă. Poate nu ai un băiat care să iţi dea o floare, dar Dumnezeu a înflorit copacii pentru tine şi a îmbrăcat câmpiile şi grădinile cu florile tale preferate, ca tu să te bucuri de ele. Poate nu ai un băiat care sa îţi dea luna de pe cer, dar Dumnezeu îţi pictează în fiecare dimineaţă pe cer un răsărit superb. Poate nu ai un băiat care să îţi dea mesaje sau să îţi spună " Te iubesc " dar Dumnezeu a scris o carte doar pentru tine, Biblia. În ea găseşti cele mai frumoase cuvinte pentru tine şi cele mai drăgăstoase. În fiecare zi Tatăl îţi spune " Te iubesc, prinţesa Mea ". Eşti o prinţesă a Cerului şi eşti frumoasă în ochii Lui.

 

Ai răbdare. Te rog, nu renunţa. Roagă-te în continuare si îndragosteşte-te de Isus. Doar atunci, golul inimii se va umple complet şi, la timpul potrivit, El îţi va aduce în viaţa prinţul mult visat. :)

 

Sursa: http://libelule-in-plina-noapte.blogspot.ro/

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 2720
  • Export PDF: 1
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni