Logodit ca să fii ... o fecioară!
Autor: Nica Ionel  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de ionelpas in 05/09/2015
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 1 vot

2COR.11:2:

„V-A LOGODIT CU UN BĂRBAT CA SĂ VĂ ÎNFĂȚIȘEZ ÎNAINTEA LUI HRISTOS CA PE O FECIOARĂ CURATĂ”.

 

V-am logodit – înseamnă o perioadă de tranziție și pregătire. Logodna e perioada dinaintea căsătoriei și până atunci aștepți pregătindu-te. Creștinismul actual (nu vorbesc de forma degenerată ci de cea biblică) nu este forma completă ci doar forma tranzitivă. 1 Ioan 3:2. Noi nu vor rămâne veșnic cu trupuri muritoare, bolnăvicioase și afectate de păcatul intrat în lume. Noi suntem într-o tranziție; într-un tunel care dă într-o poiană luminoasă. Dar oare logodnica se pregătește pentru ceea ce urmează?

V-am logodit – înseamnă că pentru mântuirea noastră și integrarea noastră în trupul lui Hristos, Dumnezeu se folosește de oameni.

V-am logodit – înseamnă că am găsit acceptare. Apostolul a predicat Evanghelia și pe temeiul evangheliei Dumnezeu ne acceptă. Nu contează cine te respinge, contează cine te acceptă iar acesta este Isus Hristos!

O fecioară curată – înseamnă că până în momentul când te vei înfățișa înaintea lui Hristos în slavă, sufletul tău acceptat de Hristos trebuie să rămână fecioară. Fără relații intime cu păcatul. Și aș mai spune aici că o relație intimă satisface o nevoie și o poftă. Niciodată păcatul să nu-ți mai satisfacă poftele firești și nevoile pe care le are firea pămânească.

Mintea ta să rămână fecioară, buzele tale să rămână fecioară, ochii tăi să rămână fecioară și tot ce faci prin faptele tale să te mențină cu statutul duhovnicesc de FECIOARĂ!

 

https://tineridelanganoi.wordpress.com/

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1399
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut incomplet
Opțiuni