Dragostea eternă a lui Dumnezeu
Autor: Dr. Martin Lloyd-Jones  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de floridinmaracineni in 30/07/2015
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 2 voturi

   Dragostea eternă a lui Dumnezeu

   Există o singură cale de a scăpa de sine - trebuie să devii atât de captivat de altcineva sau de altceva încât să nu mai ai timp să te gândeşti la tine însuţi. Slavă Domnului, Duhul lui Dumnezeu face posibil lucrul acesta. El nu este doar un DUH DE PUTERE, ci şi DUH DE DRAGOSTE! Ce înseamna aceasta? Înseamnă dragoste pentru Dumnezeu, dragoste pentru Dumnezeul măreţ care ne-a creat, dragoste pentru Dumnezeul măreţ care a pregătit o cale de răscumpărare pentru nişte fiinţe nenorocite ca noi - noi care nu meritam altceva decât iadul. "NE-A IUBIT CU O DRAGOSTE VEŞNICĂ". Gândeşte-te la asta, îi spune Pavel lui Timotei şi, pe masură ce vei fi absorbit de dragostea pentru Dumnezeu, vei uita de tine însuţi. UN DUH DE DRAGOSTE! Te va elibera de egoism, de preocuparea de sine, de depresie, deoarece depresia este rezultatul sinelui şi a preocupării de sine. Te scapă de sine în orice privinţe. Aşa că vorbeşte-ţi ţie însuţi despre dragostea eternă şi uimitoare a lui Dumnezeu - Dumnezeul care a privit la noi în ciuda păcatului, care a plănuit calea de răscumpărare şi nu L-a cruţat nici pe Fiul Său, ci L-a dat la moarte pentru noi.

   Ce urmează apoi? Mergi mai departe şi gândeşte-te la dragostea Fiului în lărgimea, lungimea, adâncimea şi înălţimea ei; continuă să cunoşti dragostea lui Dumnezeu care întrece orice cunoştinţă. Gândeşte-te la El, Cel venit din Curţile Cerului, care a lăsat deoparte însemnele gloriei Sale şi S-a născut ca un prunc, a lucrat ca tâmplar şi a suferit împotrivirea păcătoşilor. Gândeşte-te la EL, pe Faţa căruia oamenii au scuipat, pe fruntea căruia oamenii au pus o cunună de spini şi în mâinile şi picioarele căruia au bătut cuie. Iată-L acolo pe cruce! Ce face acolo? Acolo a murit pentru noi, ca tu şi cu mine să putem fi iertaţi şi împăcaţi cu Dumnezeu.

   Gândeşte-te la dragostea LUI, şi pe măsură ce o vei cunoaşte, vei uita de sine!

...înseamnă terapie sufletească pentru cel care deține Duhul Sfânt.
Binecuvântari și bucurii depline!
Adăugat în 31/07/2015 de sanda_tulics
Foarte tare!! "Pe măsură ce vei fi absorbit de dragostea, pentru Dumnezeu, vei uita de tine însuţi."
Când vei fi absorbit de dragostea pentru Dumnezeu, uitând de tine, dragostea se va revărsa peste aproapele tău. Îţi mulţumesc Doamne!!
Adăugat în 16/02/2016 de Maria18
Statistici
  • Vizualizări: 1342
  • Export PDF: 4
  • Comentarii: 2
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut incomplet
Opțiuni