Puterea de a învinge
Autor: Ivan (Ionuț) Popovici  |  Album:  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de ivan90 in 04/03/2015
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 2 voturi

    Când sănătatea, finanțele sau familia sunt în pericol, îți dai seama dintr-odată cât de fragilă este viața. Astăzi poate trăiești pe partea însorită a străzii, dar dacă trăiești mult, împotrivirea va bate și la ușa ta. Când se întâmplă asta, vei descoperi că lucruri precum puterea, lucrurile materiale și popularitatea nu te vor sprijini. Dacă puterea ar putea-o face, lui Joseph Stalin nu i-ar fi fost teamă să se culce noaptea într-unul din cele șase dormitoare blindate sau nu ar fi fost atât de paranoic încât să-și aleagă un gardian care să-i păzească până și pliculețele de ceai. Dacă averile ar putea-o face, teama nu l-ar fi făcut pe Howard Hughes să trăiasca precum un pustnic și să moară singur. Dacă frumusețea ar fi putut învinge, istoria lui Samson nu ar fi fost scrisă cu prețul vieții sale.

    Dacă popularitatea ar putea-o face, biografii lui John Lenon nu l-ar fi descris ca fiind un om plin de teamă, care dormea cu luminile aprinse și era îngrozit de microbi. Ajutoarele pământești te pot doar susține. Curajul în viață vine dintr-o încredere profundă în Dumnezeu, al Cărui Cuvânt spune: „Ceea ce câștigă biruința asupra lumii este credința noastră”. Dar credința este la fel de valoroasă ca lucrul în care ți-ai pus-o, iar credința noastră este în Dumnezeu, Care nu greșeste niciodată! David a spus: „Cu Tine doborâm pe vrăjmașii noștri, cu Numele Tău zdrobim pe potrivnicii noștri” (Psalmul 44:5).

    Domnul Isus a spus: „V-am dat putere să călcați… peste toată puterea vrăjmașului” (Luca 10:19). Pavel a spus: „Cine ne va despărți pe noi de dragostea lui Hristos? Necazul sau strâmtorarea sau prigonirea sau foametea sau lipsa de îmbrăcăminte sau primejdia sau sabia? Totuși, în toate aceste lucruri noi suntem mai mult decât biruitori, prin Acela care ne-a iubit” (Romani 8:35-37).

    Siguranța biruinței este încrederea în totalitate în Dumnezeul cel viu!

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1337
  • Export PDF: 2
  • Favorită: 1
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni