Credința este
Autor: Petrisor Flavius  |  Album: Raspuns pentru suflet  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de flawyl31 in 29/06/2013
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 1 vot

Aud deseori expresia: 'crede și nu cerceta'. Greșit, credința vine în urma Cuvântului, trebuie să fii convins că niciodată nu e îndeajuns să te reîncarci cu puterea Cuvântului. Atunci când El nu e pe primul loc în viața ta, tu vei fi pe ultimul loc în toate. Renunță la drepturile tale, la planurile tale, la orgoliile tale, la a fi tu înaintea Lui și vei vedea că El va lucra în tine și cu tine.

     Și Credința  este...
                        ...o încredere neclintită în lucrurile nădăjduite, o puternică încredințare despre lucrurile care nu se văd. Credința izvorăște din inimă, se citește prin ochi dar se dovedește prin fapte, Credința înseamnă a vedea ceea ce Dumnezeu vede. Trăiești prin credință pentru că, nu-i așa, Credința este inima vieții, Credința este cea care te susține în încercări să devii mai puternic. Asemănarea dintre: "acum, pentru un timp și veșnic" este aceeași cu "încredere, încredințare și credință".

Cu siguranță spui adesea "pot totul în Hristos care mă întărește!" dar acest 'tot' nu e orice, ci doar ceea ce dorește El, de fapt ar trebui să spui: pot (îndur) totul, în Hristos care mă întărește! cu siguranța Iov ar fi de acord cu asta.

Nu lăsa ca frământările, problemele și suferințele acestei lumi să te copleșească, fii încrezător pentru că 'toate lucrurile sunt cu putință celui ce crede!' 

Iubește crezând, pentru că dragostea face totul ușor și credința face totul posibil.

L i n u s _ F l a v i u s



Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1658
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni