Dorul după cer
Autor: Petrisor Flavius  |  Album: Raspuns pentru suflet  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de flawyl31 in 23/06/2013
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 1 vot


Cum să-ți fie dor de ceva ce nu ai văzut niciodată? Pur și simplu credința te face să treci dincolo de ceea ce văd ochii. De multe ori Cerul nu-l vezi din cauza lacrimilor și suferinței care te leagă de pământ, dar ai grijă că tot ce te leagă de pământ te desparte de Dumnezeu, de Cer. Sunt mulți care în alergarea lor pe acest pământ își dau într-o așa măsura silința de a evita iadul, încât uită de călătoria spre Cer.


Satan vrea să-ți umple mintea cu lucrurile de jos, dar tu fă-ți timp, lucrează și visează la cele de sus, la întâlnirea cu Domnul. Dorește-ți asta din toată inima ta și pregătește-te de luptă, chiar dacă ești căzut, ridică-te și mergi mai departe, pentru că Cerul e un loc pregătit pentru oameni pregătiți. Dacă Dumnezeu a creat în 6 zile o lume atât de frumoasă, poți să îți imaginezi cât de glorioasă e lumea aceea la care El lucrează de peste 2000 de ani?


Poate ai trecut prin momente când cerul a rămas tăcut și te-ai întrebat 'de ce?'. El tace, dar cu siguranță nu o face cu plăcere, poate încă plânge pentru tine și vrea ca tu să insiști mai mult la El. ''Unde ți-e comoara, acolo ți-e și inima''. Dacă vei investi în Cer, comoara ta va fi acolo, iar dorința ta va fi tot mai mare să ajungi în Cer. Nu investi în pământ, căci pământu-i trecător.

Eu cred și știu ca El a pus în tine și în mine nu doar gândul veșniciei, ci și dorul după cer.

 

L i n u s _ F l a v i u s

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1299
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni