Maxime pentru Biserica din Biblie
Autor: Buncrestin  |  Album: Cugetări  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de Buncrestin in 22/08/2017
    12345678910 0/10 X
Biserica care stie sa se bucure, stie sa se roage, stie sa multumeasca pentru toate lucrurile, de la fata Domnului n-o sa rataciasca
Mare adevar biblic. Daca am sti sa fim multumitori lui Dumnezeu am avea poate si noi mai multa multumire in propriile inimi. Felicitari.
Adăugat în 22/08/2017 de marin2016
Să ne imaginăm următoarea situaţie: un curvar care s-a deprins prin educaţie să se bucure, să se roage şi să mulţumească Domnului, în cazul acesta bucuria, mulţumirea şi rugăciunea î-l ţin aproape de Domnul? Evident că nu, dimpotrivă î-l ţin în rătăcire.
În general bisericile evanghelice sunt educate să se bucure, să se roage şi să mulţumească Domnului dar nu sunt educate ÎN ACEIAŞI MĂSURĂ să părăsească păcatul, şi păcatul are forţa să ducă în răţăcire pe orcine se ţine de el, INDIFERENT DE LUCRURILE BUNE PE CARE LE FACE ACEL OM.


Fratele scump, azi se face tot mai mult apel la lucrurile bune ca mulţumirea, rugăciunea, bucuria, postul,dărnicia.... , crezând că prin aceste lucruri ne vom face mai buni, Dar aceste lucruri bune fără pocăinţă de păcat ne fac mai răi( farisei) nu mai buni. Pe calea aceasta ajungem la o stare spirituală care nu ne permite la biserică să nu dăm zeciuială până şi din mărar, dar ne permite la primărie să dăm mulţi bani la autorităţi ca să mintă. Pe calea aceasta ajungem să strecurăm ţânţarul şi să înghiţim cămila.
Adăugat în 23/08/2017 de pascaioan
Frate Ioane !!!
Să fiţi binecuvîntaţi de Domnul.
Aperciez mult commentariul DVS.
Dar vreau să precizez că, azi în Biserică (văzută- adunare) sunt oameni, religioşi şi credincioşi.
- Religioşii: ştiu să se bucure, să se roage şi să mulţumească Domnului dar nu sunt educate ÎN ACEIAŞI MĂSURĂ să părăsească păcatul, şi păcatul are forţa să ducă în răţăcire pe orcine se ţine de el, INDIFERENT DE LUCRURILE BUNE PE CARE LE FACE ACEL OM.
-Credincioşii: lucrurile bune ca mulţumirea, rugăciunea, bucuria, postul,dărnicia, prin aceste lucruri ne vom dovedi credinţa (credinţa fără fapte este moartă în ea însăşi). Dar aceste lucruri bune fără pocăinţă de păcat ne fac mai răi( farisei) nu mai buni.
Adăugat în 23/08/2017 de Buncrestin
Statistici
  • Vizualizări: 1083
  • Favorită: 1
  • Comentarii: 3
Opțiuni