„A fi sau a nu fi”
Autor: Ioan Hapca  |  Album: Viața - sens și scop  |  Tematica: Cunoașterea
Resursa adaugata de Ioanhapca in 15/06/2017
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 2 voturi
Creștinismul autentic este singura formă prin care poți descoperi ce trebuie și ce nu trebuie să fii, Scriptura este singura Carte care te poate învăța cum trebuie și cum nu trebuie să fii și Isus Hristos este singura Cale prin care poți fi ceia ce trebuie să fii.
Adevarat spus, Iisus este Calea Adevarul si Viata. Exista o singura Cale sigura. Nimeni nu poate ajunge pe cai ocolite fiindca este atat de usor sa te ratacesti in religiile si filozofiile lumii. Felicitari.
Adăugat în 15/06/2017 de marin2016
Fiecare om poate fii în orce relaţie într-o mie şi una de feluri, dar în realitate este doar într-un singur fel: AŞA CUM S-A OBISNUIT SĂ FIE.
Uni spun că obişnuinţa este a doua natură ( FIRE) a omului, dar eu cred că obişnuinţa e adevărata FIRE a omului.

Creştinizmul autentic îşi pierde autenticitatea odată cu pierderea obiceiurilor bune pe care le avea Domnul Hristos. Găsim în mai multe locuri în Evanghelii că Domnul Isus făcea cutare sau cutare lucru ,,DUPĂ OBICEIUL LUI,,

Prieteniile rele strică obiceiurile bune, Domnul Isus a fost prieten cu cei răi, dar această prietenie nu l-a făcut ca să renunţe la obiceiurile bune, dimpotrivă i-a făcut pe cei răi să adopte obiceiurile Lui bune( de exemplu Zacheu). De aici inţelegem că putem avea o PRIETENIE BUNĂ şi cu cei răi, la fel cum putem avea o prietenie rea cu cei buni.

Creştini autentici sunt oameni buni, biblia e singura carte bună, Domnul Hristos e singura cale bună, când prietenia cu creştini autentici, cu biblia şi cu Domnul Isus nu ne duce la obiceiurile bune pe care le avea Domnul Isus, atunci prietenia noastră cu creştini adevăraţi cu biblia şi cu Domnul Isus e o prietenie rea care ne strică obiceiurile bune.
Adăugat în 25/08/2017 de pascaioan
Statistici
  • Vizualizări: 850
  • Comentarii: 2
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni