Cineva se roaga!
Autor: E.A  |  Album: fara album  |  Tematica: Rugăciunea
Resursa adaugata de ndrsgeni in 28/05/2017
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 1 vot
Am sa va spun o mica si frumoasa intamplare care a avut loc acum cateva zile. Era o noapte mai prelungita in care avusesem mai multe de facut, era cam tarziu, vreo 2h din noapte. Am ramas cu bunicul meu sa ne rugam impreuna, mai aveam ceva de terminat.
Cand eram pe sfarsit (bunicul meu tot treaz era), am auzit o voce a unei femei, o femeie care se ruga. M-a surprins putin... la ora aceea, asa de tarziu? Am ascultat din nou sa ma asigur, si dupa, am spus bunicului meu “Cineva se roga, cineva se roaga!”. Bunicul meu, atent la ceea ce ii spusesem, mi-a zis “Eu nu aud nimic”. Convingerea mea tot mai mare era, si i-am zis din nou “Cineva se roaga!”. M-am gandit ca putea fi vecina noastra, sora in credinta. Bunicul meu, se hotarase sa mearga sa deschida usa, sa auda si el, dar nu auzise nimic.
Ziua urmatoare, am intalnit pe aceasta vecina. Voiam sa vad daca ea era acea femeie care se ruga in miez de noapte, si asa a fost, mi-a confirmat! Doar ca, draga sora, nu voia sa fie auzita de nimeni, doar de Dumnezeu. Sora are mai multi copii si multe lucruri de facut in timpul zilei, imi spunea ca noaptea putea sa se roage in liniste, putea sa stea de vorba cu Dumnezeu fara sa fie deranjata, ea si El!
Imi tot amintesc de aceasta intamplare. Imi place si mie sa ma rog noaptea, e totul mai linistit, te retragi din toate lucrurile, de tot stresul, si poti sa stai de vorba cu Dumnezeu fara sa fi deranjat, in liniste.
----------------------
Cand ai stat ultima data de vorba cu Dumnezeu? Cand ai stat ultima data in odaita ta? Rugaciunea e speciala, dar trebuie sa ne facem timp pentru ea! Ce iti fura din timpul rugaciunii? Prin rugaciune Dumnezeu iti da putere, prin rugaciune Dumnezeu aduce biruinta, eliberare, vindecare!
Nu lasa ca lucrurile de aici de jos sa iti fure din timpul rugaciunii, timpul special cu Dumnezeu, trebuie sa fie special! Administreaza bine timpul care il ai. Fii atent la timpul care il dedici la TV, timpul care il dedici pe mobil, pe laptop (mare grija sa avem cu acestea, tot mai mult timp ne iau), timpul care il petreci in lucruri fara de valoare. Nu schimba rugaciunea cu acestea, nu fii inselat! Nu lasa ca acestea sa te indeparteze de Dumnezeu, de partasia cu El, nu lasa! Traian Dorz spunea "Ferice de cei ce sunt surzi la zgomotul lumii, dar aud şoapta dulce a Duhului Sfânt".
Roaga-te tot mai mult, cugeta asupra Cuvantului tot mai mult, sa ai si zile de post, sa ai un timp special cu Dumnezeu in fiecare zi, cauta, lupta-te pentru aceasta! Apropie-te tot mai mult de Dumnezeu si El se va apropia de tine, mari schimbari pot avea loc in viata ta atunci cand iL cauti pe El tot mai mult! Prima prioritate sa fie Dumnezeu!

Inima îmi zice din partea Ta: „Caută Faţa Mea!” Şi Faţa Ta, Doamne, o caut!- Psalmul 27:8
Doamne, Tu eşti stânca mea, cetăţuia mea, izbăvitorul meu! Dumnezeule, Tu eşti stânca mea în care mă ascund, scutul meu, tăria care mă scapă şi întăritura mea!- Psalmul 18:2
Sfârşitul tuturor lucrurilor este aproape. Fiţi înţelepţi dar şi vegheaţi în vederea rugăciunii.- 1 Petru 4:7
Fiţi treji şi vegheaţi! Pentru că potrivnicul vostru, diavolul, dă târcoale ca un leu care răcneşte şi caută pe cine să înghită- 1 Petru 5:8
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1234
Opțiuni