Copilul meu drag, iarta-ma!
Autor: D.L Moody  |  Album: cuvinte asternute cu suflet  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de deSuflet_Z in 28/05/2017
    12345678910 0/10 X
Povesti de viata
Nu demult un anume tanar a inceput sa vina tarziu acasa. Devenise un obicei pentru el iar tatal lui incepuse sa creada ca o luase pe carari gresite.
Intr-o seara, tatal i-a spus sotiei sa mearga la culcare si l-a asteptat pe fiul sau sa vina acasa. Baiatul a venit acasa beat, iar tatal sau i-a spus sa nu mai intre niciodata in casa lui. A inchis usa in urma sa, apoi s-a dus in salon si s-a gandit: S-ar putea sa fiu eu oare de vina pentru comportamentul lui? Nu m-am rugat niciodata cu el. Nu l-am avertizat niciodata in legatura cu pericolele acestei lumi. Si-a pus apoi haina si palaria si a iesit sa isi caute fiul. A intrebat imediat un politist: Mi-ati vazut baiatul? Nu, veni raspunsul. S-a dus mai departe pana a dat de altul. L-ati vazut pe baiatul meu? A tot fugit de la unul la altul toata noaptea, dar nu l-a gasit pana dimineata. In sfarsit, cand intr-un final l-a gasit, si-a luat fiul de brat si l-a condus acasa, tinandu-l pana s-a trezit. Apoi i-a spus: ,,Baiatul meu drag, iarta-ma! Nu m-am rugat niciodata cu tine, te-am lasat sa o iei pe carari gresite si vreau sa ma ierti.”
Baiatul sau a fost profund miscat de cuvintele tatalui si in mai putin de o zi l-a cunoscut pe lsus si s-a lasat de bautura. D. L. Moody
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1811
  • Favorită: 1
Opțiuni
De același autor
Din același album
Ieremia 29:11 Căci Eu ştiu gândurile pe care le am cu privire la voi’, zice Domnul, ‘gânduri de pace, şi nu de nenorocire, ca să vă dau un viitor şi o nădejde.