Sa ai ravna hotului !
Autor: Richard Wurmbrand  |  Album: cuvinte asternute cu suflet  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de deSuflet_Z in 13/03/2017
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 1 vot
SA AI RAVNA HOTULUI!

(un scurt dialog plin de invatatura intre pastorul Wurmbrand si un talhar)


,,Isi pierd vremea cu mine batandu-ma, domnule pastor, imi spuse Degetel. Imi iubesc meseria. N-am sa renunt la ea niciodata...
lti multumesc, raspunse-i eu, mi-ai dat o mare lectie. Daca bataile nu te conving pe dumneata sa renunti la apucaturile dumitale de ce ar trebui eu sa-i ascult pe cei ce vor sa mi le schimb pe ale mele? Eu trebuie sa pun tot atata stradanie pentru a castiga un suflet cat pui dumneata ca sa sterpelesti urmatorul portofel.
Dumneata lucrezi de exemplu noaptea si daca nu reusesti prima data incerci in seara urmatoare. Tot asa si eu ca pastor ar trebui sa imi petrec noaptea in rugaciune si daca nu obtin ceea ce vreau n-ar trebui sa renunt. Hotii tin unii la altii. Si noi crestinii ar trebui sa fim uniti. Voi hotii nu renuntati la furt de frica pedepsei, nici noi nu trebuie sa dam inapoi din cauza suferintei. Exact cum riscati voi totul si noi crestinii ar trebui sa punem totul in joc stiind ca avem de castigat un Paradis. DAR TU NU UITA!
Asa cum niciodata cei pe care i-ai jefuit n-au stiut ca urma sa le spargi casa, tot asa va veni intr-o noapte lsus sa-ti ia inapoi sufletul, iar dumneata nu vei fi pregatit.” R. Wurmbrand (fragment)
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 834
  • Favorită: 1
Opțiuni