Ca nişte copilaşi... un chip pentru Împărăţie.
Autor: Ciprian Muresan  |  Album: fara album  |  Tematica: Copiii
Resursa adaugata de MihailCiprianMuresan in 26/01/2017
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 3 voturi
În Matei 18, Isus a chemat la El un copilaş, l-a pus în mijlocul ucenicilor, şi apoi le-a arătat chipul care va intra în Împărăţia cerurilor. Copilaşul a ajuns atunci un chip pentru Împărăţia cerurilor. Dar oare astăzi dacă Isus ar veni în casele noastre, în adunările noastre, la întâlnirile noastre şi ar mai căuta un copilaş pe care să îl pună în faţa tuturor, ca să îl dea drept chip de intrare în Împărăţia cerurilor, ar mai găsi? Poate că da, dar ar trebui să Îşi facă mai întâi conturi pe reţele de socializare, cont de facebook sau whatsapp, sau altele. Păi acolo ne stau şi adulţii, şi copiii, acolo ne stau pastorii şi învăţătorii de şcoală duminicală, puţini au mai rămas care să nu fie conectaţi şi din păcate, chiar şi în adunări, deşi cu trupul sunt acolo, cu ochii, cu inima, cu gândurile sunt pe reţelele de socializare.
Să ne facem ca şi nişte copilaşi, dar ca şi care copilaşi, Doamne? Că ni i-au luat. Le-au schimbat chipul Doamne, le-au schimbat zâmbetul şi frumuseţea. Le-au schimbat mireasma şi puterea. Adu Doamne înapoi pe copilaşii noştri, pe tinerii noştri, pe prinşii noştri de război ca pe nişte râuri, ca pe o binecuvântare deplină.
Doamne, mai vrem copii care să poarte chipul vrednic de intrare în Împărăţia Ta.
Amin. Emoționant, înduioșător și impozant mesaj, dar un mesaj care deschide ochii și cheamă să cădem pe genunchi strigând cu lacrimi „Adu Doamne înapoi pe copilașii noștri, pe tinerii noștri, pe prinșii noștri de război ca pe niște râuri, ca pe o binecuvântare deplina.
Doamne, mai vrem copii care sa poarte chipul vrednic de intrare în Împărăția Ta.”
Adăugat în 26/01/2017 de Ioanhapca
Statistici
  • Vizualizări: 946
  • Comentarii: 1
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni